Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Ny bygningsguide giver boligejere overblik over energiforbedringer

Med Bygningsguiden samler Energistyrelsen nu viden om de mest almindelige hustyper i Danmark, så boligejere og professionelle kan få overblik over, hvordan man får en bolig, der både er energieffektiv, tidssvarende og med et godt indeklima

Hvad er de mest almindelige energiforbedringer i min murermestervilla? Hvilket energimærke kan jeg forvente, at mit parcelhus fra 1960 har? Og hvilken løsning skal jeg vælge, når min funkisvilla trænger til nye vinduer? Bygningsguiden giver svar på disse spørgsmål og mange flere for de 15 mest almindelige hustyper i Danmark. 

 

Opdateret viden samlet på ét sted gør livet nemmere for boligejerne

Bygningsguiden indeholder generel viden om bl.a. bæredygtig renovering, indeklima og sundhed, klimasikring og det gode forløb i en energirenoveringsproces.

For hver af de 15 hustyper får man desuden specifik viden om husets arkitektur og typiske energiforbrug. Og man får gode råd til, hvordan man bedst vedligeholder og energiforbedrer husets klimaskærm og varmeinstallationer, samtidig med at man bevarer huset særlige præg og arkitektur.

 

Besøg Bygningsguiden: SparEnergi.dk/bygningsguiden

 

Spørgsmål

Har du spørgsmål eller kommentarer til Bygningsguiden, kan du kontakte:  Energistyrelsen, Fuldmægtig Jesper Nørgaard, Mail:  jnoe@ens.dk, Tlf.: 3392 6871