Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Ny mulighed for bonus ved ansættelse af flygtninge

Virksomheder, der ansætter nytilkomne flygtninge og familiesammenførte efter den 1. juli 2016, har mulighed for at få en bonus på op til 40.000 kr. Læs hvordan du gør her

Med trepartsaftalen om integration fra foråret blev der indført en bonusordning for virksomheder, der ansætter flygtninge og familiesammenførte med under to års ophold i Danmark i ordinære stillinger.

Få bonus på op til 40.000 kr.
Virksomheden har mulighed for at ansøge om en bonus på op til 40.000 kr. Bonusordningen kan være en ekstra tilskyndelse til at ansætte en flygtning eller familiesammenførte.

Om ordningen
Ordningen er et supplement til de andre ordninger, som fx Integrationsgrunduddannelsen (IGU), virksomhedspraktik og løntilskudsordningen, som skal hjælpe flygtninge ind på arbejdsmarkedet. Ordningen kan derfor også ses som en mulighed for at mindske lønudgiften på områder, hvor der ikke er mulighed for at etablere en integrationsgrunduddannelse med EGU-lønninger. Der er dog en række betingelser, som skal være opfyldt. Ordningen er 3-årig.

Kontakt dit lokale jobcenter
Hvis du ønsker at ansætte en flygtning eller en familiesammenført til en flygtning, kan du kontakte dit lokale jobcenter. De vil hjælpe dig med at finde ledige flygtninge, der passer til din virksomheds behov. Jobcentret kan også hjælpe med reglerne.

Du kan finde alle jobcentre her

Ring til Jobservice Danmark
Du kan også ringe til Jobservice Danmark på 72 200 350 eller kontakte dem på mail: jobservicedanmark@star.dk.

Læs folder
Dansk Arbejdsgiverforening har udgivet en folder om mulighederne.