Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nye byggekoordinatorer klar til arbejdsmarkedet

I disse dage dimitterer de første byggekoordinatorer, som er uddannet i at optimere byggeriets processer og samarbejdet på byggepladsen med klart fokus på sorte tal på bundlinjen. De er klar til at tage fat i virksomhederne, og de næste årgange skal snart i praktik. Læs brochure

 

Byggekoordinatoren i virksomheden

 

En byggeplads har brug for en person, der koordinerer og kommunikerer med alle byggesagens involverede grupper. Her gør byggekoordinatoren en stor forskel ved at være projektleder og have overblik over byggesagsforløbet. Med andre ord sikrer byggekoordinatoren sammenhængen mellem de involverede og leverer samtidig den forretningsmæssige optimering.

 

Byggekoordinatorens arbejdsområder

Byggekoordinatoren er uddannet til at:

  • Analysere og vurdere byggesagsforløbet.

  • Forstå udbudsmaterialet og assistere på større byggeprojekter.

  • Selvstændigt varetage ledende opgaver på mindre entrepriser.

  • Arbejde med bæredygtige bygninger og energirigtige løsninger.

Brochure

Dansk Byggeri og Teknisk Landsforbund har i fællesskab udarbejdet en brochure, der fortæller, hvordan byggekoordinatorerne kan bringe værdi til bygge- og anlægsbranchen. 

Læs brochuren her 

 

Få en byggekoordinator i praktik

At få en byggekoordinator i praktik er en god måde at afprøve, hvad en byggekoordinator kan bidrage med i en virksomhed. Overvej derfor om der er plads til en praktikant i virksomheden og kontakt dit lokale erhvervsakademi for mere information. Ellers kan du kontakte Chefkonsulent Jakob Krohn-Rasmussen i Dansk Byggeri på tlf. 72 16 02 10 eller jkr@danskbyggeri.dk, så formidler han kontakt til det relevante erhvervsakademi.

 

Om uddannelsen

Uddannelsen til byggekoordinator tager to år og afsluttes med tre måneders ulønnet praktik og et afgangsprojekt, der laves i tæt samarbejde med en virksomhed.

  • En 2-årig erhvervsakademiuddannelse i byggeri og business med fokus på virksomhedskontakt.

  • SU under uddannelsen og 3 måneders praktik med SU.

  • Uddannelsen udbydes på erhvervsakademier over hele landet.

Læs mere

Læs mere om uddannelsen på ug.dk eller byggekoordinator.dk