Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyt nummer af Byggeriet

Flotte danske prestigebyggerier, et helt særligt fængselsbyggeri og kurser for dine lærlinge er noget af det, du kan læse om i det nye nummer af Dansk Byggeris medlemsblad Byggeriet

Magasinet Byggeriet har denne gang været en tur forbi Aarhus Havn, hvor prestigebyggeriet DOKK1 pryder kajen som det nyeste skud på stammen af spektakulære bygninger i området. Byggeriet af det nye hovedbibliotek og borgerservice har budt på særlige udfordringer i byggeprocessen og i arbejdet med at få omgivelserne til at passe ind.

Også i Nordjylland er der netop nu gang i maskinerne på et stort byggeri, der har fået arkitekturinteresserede fra hele verden til at spejde mod Danmark. Vendsyssel Teater- og Oplevelseshus bliver et nyt kulturcentrum i Hjørring, når det står færdigt i slutningen af året, og det 4.200 m2 store kulturelle samlingspunkt skal i fremtiden danne rammen om Hjørrings kulturliv.

Fængselsbyggeri går i detaljen
Magasinet Byggeriet har også fået lov til at sende en reporter ind på byggepladsen ved det nye statsfængsel på Falster, som stiller krav til både materialer og arbejdsgange for at den kommende fængselsbygning er bedst muligt sikret mod flugtforsøg og gemmesteder.

Byggepladsen var vejen tilbage
Du kan også møde Hewad Dawar, som efter at have været arbejdsløs i et halvt år, kom tilbage på arbejdsmarkedet via Enemærke & Petersens byggeplads i Rosenhøj i Aarhus. Halvandet år efter har han fundet ud af, hvilken uddannelse han vil tage og fået en læreplads.

Klar til fremtiden?
Selvkørende biler og robotter, der bygger murstensvægge, er allerede opfundet, og lige rundt om hjørnet venter huse printet i 3D og andre opfindelser, som påvirker den måde, vi fremover skal drive virksomhed på. På Dansk Byggeris bestyrelseskonference tog medlemmerne et kig ind i fremtiden.

Du kan også læse om Byg Garantis nye markedsføringskampagne og om Dansk Byggeris lærlingekursus, som gør, at sparer tid og kræfter i indlæringsfasen og får dine lærlinge klædt godt på til branchen.

 

Læs Byggeriet som bladrefunktion

Læs Byggeriet som PDF