Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Politik så det kan mærkes

Tirsdag blev kaldt supertirsdag, da regeringen både fremlage sit forslag til Finanslov for 2017 og en meget ambitiøs helhedsplan, Et stærkere Danmark, der rækker ti år frem og som borgere såvel som virksomheder kan komme til at mærke meget til

Et stærkere Danmark

Dansk Byggeri tog godt imod regeringens ambitiøse udspil Et Stærkere Danmark, som statsministeren fremlagde detaljeret tirsdag. Som det er de fleste bekendt, handler det meget om skat, pension og uddannelsesstøtte, men der er sandelig også masser af elementer, som bygge- og anlægsbranchen bør holde øje med i efterårets forhandlingsforløb om planen. Vi har pillet de vigtigste punkter frem i dette notat:

Notat: 2025-planen – Et stærkere Danmark
Forslag til Finanslov for 2017

Dansk Byggeri har især haft øjnene rettet mod regeringens investeringer på infrastrukturområdet, hvor Finanslovsforslaget har drejet fokus lidt mere i retning af vejområdet på bekostning af baneområdet. For Dansk Byggeri har der også samlet sig interesse om udmøntningen af de aftalte 8-10.000 nye praktikpladser, og om detaljerne i finanslovforslaget, som når fx omkostningsdækningen i skattesager vender tilbage i 2017, så det ikke længere skal koste penge at vinde en retssag over SKAT. Forslagets indhold med interesse for bygge- og anlægsbranchen er samlet i dette notat:

Notat: Finanslovsforslag 2017

Link til finanslovsforslag
Link til helhedsplan