Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Sidste nummer af Byggeriet i år

Byggeriet har besøgt NCC’s nye Kvinde-Barn-Center i Herlev, der udelukkende bliver bygget med digitale værktøjer. Altan.dk fortæller om muligheder og faldgruber i den svenske bygge- og anlægsbranche, og gulvlæggerne Firas og Philip giver et indblik i en lærlings dagligdag hos Burcharth Gulventreprise i Kolding.

I dette nummer af Byggeriet har vi især haft fokus på at udforske, hvordan der hele tiden udvikles nye måder at gribe komplicerede byggeprocesser og projektering an på. NCC har vist os, hvordan de bruger VDC – Virtual Design Construction til at lave byggeri i Herlev. Og vi har lavet et overblik over, hvilke arbejdsområder du kan få mere viden om, når Dansk Byggeris it-messe afholdes d.7. og 8. februar 2017.

De unge er fremtiden

Det går igen fremad for bygge- og anlægsbranchen, og det er stadig et vigtigt punkt på dagsordenen, at vi skal have flere unge mennesker til at engagere sig i erhvervsuddannelserne. I dette nummer af Byggeriet kan du møde EUX-lærlingen Casper Lindegaard fra Jakon og gulvlæggerne Firas og Philip, som begge har været i Ny Mesterlære hos Burcharth Gulventreprise. De fortæller om, hvad de brænder for ved deres håndværk, og hvorfor bygge- og anlægsbranchen er en fed branche at arbejde i.

Læs Byggeriet som pdf

Læs Byggeriet som bladrefunktion