Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Søg støtte til energieffektivisering

Virksomheder kan søge støtte til projekter, der kan effektivisere energiforbruget. ELFORSK uddeler årligt 25 millioner kroner. Ansøgningsfrist er 8. september. Læs om indsatsområder og regler og søg her

Uanset om din virksomhed har en fiks og færdig idé eller nogle strøtanker om noget, der kan effektivisere forbruget af energi, så kan du nu søge råd og vejledning hos Dansk Energis ELFORSK-program. Dialogen kan munde ud i en ansøgning til årets pulje, der har ansøgningsfrist 8. september.

Syv indsatsområder 

ELFORSK uddeler årligt 25 millioner kroner og støtter forsknings-, udviklings- og mindre demonstrationsprojekter inden for syv indsatsområder: Bygninger, ventilation, belysning, køling, effekt- og styringselektronik, industrielle processer og adfærd, barrierer og virkemidler.

Spørgsmål

Har du spørgsmål om ansøgningsproceduren, behandling af ansøgninger og økonomi eller om din projektidé passer til ELFORSKs udbud og rammer, så kontakt:
Jørn Borup Jensen, Forsknings-koordinator, civilingeniør, T: 35 300 934, M: 25 291 934, E: jbj@danskenergi.dk

Søg

Find ansøgningsprocessen her.
Læs mere

Indsatsområderne i PSO 2017 puljen

De gældende regler
Om ELFORSK
ELFORSK er Dansk Energis forsknings- og udviklingsprogram. ELFORSK støtter alt fra forskning og udvikling til markedsintroduktion og mindre demonstrationer. Fokus er på elbesparelser eller flytning af energiforbrug. Vi har også interesse i at støtte projekter, som fremmer sidegevinster og derigennem få implementeret energieffektive løsninger til gavn for alle danske forbrugere.