Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Test din viden om CE-mærkning og vind

Til efteråret lancerer Trafik- og Byggestyrelsen en kampagne, der skal øge kendskabet til CE-mærkningen, hvad den betyder, og hvad man skal være opmærksom på, når man arbejder med byggematerialer. Deltager du i deres korte spørgeskemaundersøgelse, kan du vinde et gavekort

I samarbejde med byggeriets parter har Trafik- og Byggestyrelsen lavet en undersøgelse, der giver dig mulighed for at teste dit eget kendskab til CE-mærkningen, men også giver styrelsen mulighed for at danne sig et overblik over kendskabet til mærkningen.

 

Vind gavekort

Svarer du på undersøgelsen og angiver din mailadresse, deltager du også i konkurrencen om at vinde et af 10 gavekort til en ”happy day” fra Smartbox.

 

Kampagnens formål

Med kampagnen ønsker Trafik- og Byggestyrelsen at informere om CE-mærkningens betydning. Blandt andet ønsker styrelsen at øge kendskabet til ydeevne-deklarationen (DoP’en), samt hvad det betyder, at en byggevare ikke er underlagt en harmoniseret standard. Det er formålet, at kampagnen skal ramme bredt dvs. både fabrikanter, importører, distributører, rådgivere, udførende parter, kunder og slutkunder.

 

Deltag nu

Danske Byggematerialer opfordrer medlemmer af Dansk Byggeri til at bruge 7-10 min. på at svare på undersøgelsen.

 

Start undersøgelsen