Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Virksomheder i yderområder kan få 300.000 i støtte til deres projekt

Den bedste nytænkning sker, når mennesker med forskellige kompetencer går sammen. Det er ideen bag en ny fond, der skal skabe kontakt mellem akademikere og små virksomheder i landdistrikter

Hvis du har virksomhed i et landdistrikt, og du har gået og tænkt på måske at sadle om i din virksomhed, er der nu støtte at hente fra en statslig innovationsfond.

 

Det kan være, at du vil specialisere din virksomhed, men mangler hjælp til at lave forretningsplanen og til at komme ud til de rigtige kunder. Eller måske har du en anden god idé, der kan få din virksomhed til at vokse?

 

Hvis du kan formulere det i en idé til et afgrænset projekt, kan du nu få op til 300.000 i støtte til en "Landdistriktsvækstpilot".

 

Ansæt en akademiker

En vækstpilot er en akademiker, som du ansætter til at hjælpe med at gøre din idé til virkelighed. Har du virksomhed i et af landdistrikterne, kan du nu få op til 300.000 kr. i støtte til at ansætte en kandidat med en videregående uddannelse.

Den økonomiske støtte går direkte til ansættelsen af den nye medarbejder, der skal arbejde på projektet.

 

Søg om midlerne
Tilbuddet retter sig til små virksomheder, der endnu ikke har en akademiker ansat.

Ansøgninger sendes til Innovationsfonden, der ud fra ansøgningen vil hjælpe med at formidle kontakt til den rigtige kandidat.

 

Læs mere om udspillet og krav til ansøgningen her