Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Workshop om mængdeudbud

Interesserer du dig for udbud med mængder? Vil du høre om konkrete projekter fra Bygningsstyrelsen og NCC? Og vil du dele erfaringer med andre fagfolk inden for området? Så deltag i workshop onsdag den 26. oktober 2016

Udbud med mængder har de seneste 10 år været påvirket af skiftende IKT-bekendtgørelser og bips' opmålingsregler fra 2008 og CCS måleregler fra 2015.

Usikkerhed om mængdeudbud

Der er stadig usikkerhed om mængdeudbud i branchen. De udførende synes ikke, at mængdeudbuddene giver fordele i tilbudsgivningen. De projekterende er i tvivl om, hvordan udbudsmaterialet skal struktureres. Og bygherrerne spejder forgæves efter gevinster, som mængdeudbuddene skulle give.

Bips deler erfaringer 

Bips gennemfører i øjeblikket et projekt, der samler op på gode og værdiskabende mængdeudbud, der er gennemført de senere år. Erfaringerne kan fungere som inspiration i fremtidige projekter, der udbydes med mængder.

Konkrete projekter fra Bygningsstyrelsen og NCC

Første trin er en workshop med udgangspunkt i konkrete projekter fra Bygningsstyrelsen og NCC, hvor vi vil diskutere gode og dårlige erfaringer samt idéer til forbedringer.

Tid og sted

Workshoppen finder sted hos NCC på Tobaksvejen 2A i Søborg onsdag den 26. oktober 2016 fra kl. 13.30 til 16.30.

Tilmelding

Send en mail med kontaktinformationer til Søren Spile fra bips på ssp@bips.dk