Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Arbejdsmiljøkonferencen 2017

Kom på forkant med digitalisering og arbejdsmiljø, regler og udfordringer på muskel-skelet-området samt Arbejdstilsynet og "de andres" ansvar. Den 16.-17. marts inviterer Dansk Byggeri til arbejdsmiljøkonference. Se det endelige program og tilmeld dig her

Så er det snart tid til den årlige arbejdsmiljøkonference. På konferencens første dag vil der være spændende oplæg om muskel-skelet-besvær og om digitalisering og arbejdsmiljø. På dag 2. kommer Arbejdstilsynet på besøg, hvor temaet er ansvar: Arbejdsgiverens, medarbejderens, bygherrens og rådgiverens. Hvorfor falder der så få påbud til dem?

Tid og sted

  • Torsdag den 16. marts til fredag den 17. marts.

  • Sinatur Hotel Gl. Avernæs, Helnæsvej 9, 5631 Ebberup.


Pris
Konferencen koster 4.000 kr. for medlemsvirksomheder, og 8.000 kr. for ikke-medlemmer. Prisen inkluderer deltagelse på konferencen torsdag og fredag, forplejning og overnatning i enkeltværelse.

Fagligt netværk
Ønsker du at starte konferencen allerede onsdag aften, er der mulighed for overnatning og uformelt fagligt netværk. Prisen for netværksmøde inkl. et let aftensmåltid og overnatning i enkeltværelse er 1.200 kr. for medlemmer, og 2.500 kr. for ikke-medlemmer.

Tilmelding
Udfyld tilmeldingsblanket og send blanketten til Britt Rasmussen på bra@danskbyggeri.dk


Tilmeldingsfrist
Tilmelding er senest tirsdag den 28. februar 2017.

Vil du vide mere?
Arrangør er Arbejdsmiljøafdelingen i Dansk Byggeri. Kontakt arbejdsmiljøchef Mette Møller Nielsen for spørgsmål. Se mere her: [link til: www.danskbyggeri.dk/arbejdsmiljøkonferencen