Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Bygningers rolle i den grønne omstilling

Den 13. juni 2017 kan du komme til lanceringsevent, hvor anbefalingerne fra projektet ”Roadmap - Bygningers rolle i den grønne omstilling” præsenteres. Arrangementet er gratis, men der er få pladser. Tilmeldingsfrist er den 9. juni 2017.

I Roadmap-projektet er energi- og byggebranchen gået sammen om at formulere pejlemærker for den langsigtede udvikling af bygninger og samspillet med energisystemet. Der er udviklet konkrete pejlemærker for udviklingen i 2020, 2025 og 2030.

Fri af fossile energikilder i 2050
Anbefalingerne skal ses som et væsentligt bidrag til realisering af det langsigtede mål om omstilling af vores energisystem til at være fri af fossile energikilder i 2050. Anbefalingerne har desuden en aktualitet i forhold til de kommende forhandlinger om en ny energiaftale, som forventes indledt i efteråret 2017.

Program

Tid og sted
Arrangementet holdes den 13. juni 2017 hos Dansk Byggeri, Nørre Voldgade 106, 1358 København K., fra kl. 8.30-11.00.

Tilmelding


Tilmelding er bindende, og der er et gebyr på 500 kr. ved udeblivelse. Husk at afmelde dig, hvis du bliver forhindret, så vi kan give din plads videre ved venteliste.

Frist
Der er åbent for tilmelding frem til den 9. juni. Vi gør opmærksom på, at der er begrænset antal pladser, som fordeles efter først til mølle-princippet.

Arrangører
InnoBYG, Energifonden og Dansk Byggeri.