Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Dansk Byggeri i DR's Kontant

Dansk Byggeri er torsdag i DR's forbrugermagasin Kontant, hvor Byg Garanti kritiseres med baggrund i en 14 år gammel sag. Vi har valgt at deltage for at forklare, hvad Byg Garanti er.

Dansk Byggeri deltager i aften i DR's Kontant, som i denne samt forrige uge har valgt at stille skarpt på dårligt udført håndværk og i den forbindelse også på en række af de garantiordninger, der findes på markedet for privatbyggeri.

I sidste uge handlede udsendelsen om tre byggesager, der alle var endt galt med byggeri, der ifølge DR's Kontant hverken var ordentligt udført eller færdiglavet. Her forsøgte Kontant at stille de ansvarlige håndværksvirksomheder til ansvar. Ingen af disse var medlem af Dansk Byggeri.

14 år gammel sag
Udsendelsen i dag vil indeholde omtale af såvel Byg Garanti som af Byggeriets Ankenævn. Der omtales blandt andet en 14 år gammel sag om et nybyggeri udført af et medlem af Dansk Byggeri.

Direktør i Dansk Byggeri Michael H. Nielsen er blevet interviewet til udsendelsen, men hvad der bringes og hvilken vinkling, redaktionen har valgt at bruge, er uvist.

Byg Garanti er et godt produkt
Dansk Byggeri har valgt at stille op, fordi vi vil stå på mål for Byg Garanti, som, vi mener, er et godt produkt.

Dansk Byggeri er kun bekendt med, at Kontant bringer førnævnte 14 år gamle sag, der næppe er omfattet af Byg Garanti. Sagen har ikke været indbragt for Byggeriets Ankenævn.

Tidspunkt
Udsendelsen sendes på DR1 i aften den 9. november 2017, kl. 21.00.