Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Få bedre fortjeneste

Få et gratis dagsforløb med værktøjer, der skaber stigende fortjeneste, effektive arbejdsgange og en bedre bundlinje. Tilmeld dig her

Bedre Bundlinje 3.0 er et dagsforløb med en gennemprøvet metode, der er udviklet specifikt til branchen, og som tilpasses den enkelte virksomheds størrelse, behov og udfordringer. Det er altså underordnet, om det er en stor entreprenørvirksomhed med 200 ansatte, eller om det er en lille tømrervirksomhed med blot en håndfuld medarbejdere.

Stigende fortjeneste
De virksomheder, som tager metoden til sig, kan berette om en stigende fortjeneste på deres sager. De kan fx have spottet nye arbejdsgange, som kan spare dem for væsentlige udgifter, eller de kan have opdaget, at de med få ændringer kan få råd til en ekstra svend.

Mester og svend bliver hørt
Det gør en væsentlig forskel, at Dansk Byggeri og 3F er gået sammen, og i fællesskab afholder dagsforløb for virksomhederne. Virksomhederne er glade for, at både arbejdsgiver- og arbejdstagersiden er repræsenteret blandt Bedre Bundlinje-konsulenterne. Det gør, at både mester og svend føler sig hørt og får tilgodeset deres behov.

Opfølgningsmøde
Et dagsforløb bliver altid efterfulgt af et opfølgningsmøde, hvis virksomheden ønsker det. Her kommer konsulenterne på besøg for at høre, om der er brug for mere hjælp til at få indarbejdet metoden samt for at vurdere bundlinje-effekten. 

Tilmelding
Tilmeld dig via hjemmesiden

Download skemaer og folder
Download skemaer og folder til dagsforløbet