Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Få din virksomhed på skoleskemaet

Se hvordan Fynsk og Søn A/S fik 8.A med på byggepladsen. Du kan også samarbejde med folkeskoler, hvis du melder dig ind i virksomhedsbanken.

I virksomhedsbanken kan virksomheder og folkeskoler finde hinanden og etablere et samarbejde.

Se Fynsk og Søn A/S samarbejde

I videoen herunder fortæller Lilian, der er skolelærer, og Bjarke Fynsk, som er direktør i Fynsk og Søn A/S, om deres samarbejde med en skoleklasse om et matematikforløb i 8. klasse. Hør hvordan skolen og virksomheden fik etableret kontakt og få inspiration til, hvordan du kan lave et godt undervisningsforløb. 

Se video med Fynsk og Søn A/S og 8.A.
Tilmeld dig virksomhedsbanken

Har du også lyst til at samarbejde med folkeskoler, så meld dig ind i Dansk Byggeris nye virksomhedsbank. Allerede nu er der tilmeldt 88 virksomhedsprofiler, som skolerne kan kontakte. Men vi har brug for flere virksomheder, der har lyst til at gøre skolebørnene klogere på branchens mennesker, maskiner og muligheder.

Tilmeld dig virksomhedsbanken
Spændende undervisning

Vi har gode erfaringer med at få virksomheder og lærere til i fællesskab at gøre undervisningen i folkeskolen mere spændende og anderledes. Det kan være ved at invitere virksomheder ind i klasselokalet, eller ved at tage klassen med ud på byggepladsen. Du bestemmer selv, hvor langt du vil gå.

Kontakt

Vil du vide mere, så kontakt Helene Høj på tlf. 72 16 02 35 eller mail: hhj@danskbyggeri.dk.