Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Få erfaringer fra den digitale byggeplads

Lær hvordan digitale løsninger kan gøre en forskel for din forretning. Tilmeld dig to gratis arrangementer den 11. oktober og 29. november 2017. Læs program.

Brugen af digitale værktøjer har ramt de fleste brancher og flere virksomheder gør brug af forskellige digitale værktøjer til at styre både byggeplads og forretning. Hør hvilke forventninger bygherre og samarbejdspartnere har til din virksomheds digitale evner, så din virksomhed kan udvide sine digitale kompetencer.

Arrangementet den 11. oktober 2017
På den første session er der et oplæg fra en arkitektvirksomhed, en ingeniørvirksomhed, en entreprenør og en bygherre på store bygge- og anlægsprojekter. Hvordan arbejder de digitalt, og hvilke forventninger har de til underleverandørerne, når det handler om at være digitale?

Arrangementet den 29. november 2017
Den anden session handler om de gode cases. Mød en række mindre entreprenørvirksomheder, som arbejder digitalt og har implementeret værktøjer, hvor effekten ses på bundlinjen. Dette event er desuden en del af FutureWeek.dk. Næstved Erhverv og Ressource City er medarrangører af Den digitale byggeplads vol. 2.

Find programmet her
Tid og sted

  • Den 11. oktober 2017 Kl. 14.00: Teknologisk Institut, Gregersensvej 3, 2630 Taastrup
  • Den 29. november 2017 Kl. 14.00: RessourceCity, Maglemølle 31, 4700 Næstved

Tilmelding

Tilmeld dig arrangementet


Du skal huske at melde afbud, hvis du bliver forhindret i at deltage, da der ellers vil blive opkrævet et gebyr på 500 kr.

Praktisk info
Det er muligt kun at deltage i en af sessionerne, men sessionerne er tænkt som en samlet pakke, som afsluttes med muligheden for at deltage i IT-messen i februar 2018, hvor der er fokus på værktøjerne.