Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Få flere kunder med Byg Garanti kampagnen

Du kan med fordel bruge Byg Garanti kampagnen i din markedsføring – det giver flere kunder og opgaver. I april og maj kører Dansk Byggeris landsdækkende kampagne for Byg Garanti igen i tv, radio og online

Markedsføringskampagnen er bygget op omkring det enkle budskab, at man altid skal vælge en håndværker med Byg Garanti, så ens hjem er i trygge hænder. Tv-spottet viser et byggeprojekt hos en familie i en villa et sted i Danmark. Manden er en smule nervøs ved at efterlade sit hus til en gruppe af håndværkere med stort og farligt værktøj, men håndværksmesteren forsikrer familien om, at vælger man en håndværker med Byg Garanti, så er huset i trygge hænder.

Byg Garantis tv-spot kører over skærmen på TV3, Kanal 4, DK4 og en række andre tv-kanaler i april og ind i maj. Dervil der være annoncering på 250 busser, på kæmpe-banner ved Lyngbyvejen i København samt annoncer på både online-medier og Facebook.

Her kan du se og høre kampagnematerialet

Medlemmer af Dansk Byggeri kan downloade kampagnematerialet og bruge det på deres egen hjemmeside. Kampagnematerialet ligger tilgængeligt på Byg Garantis hjemmeside i Værktøjskassen bag et medlems-login.

Brug Byg Garanti – det betaler sig

Når kampagnen er i luften, vil danskerne være ekstra opmærksomme på Byg Garanti. Du kan derfor med fordel reklamere med, at du er dækket af Byg Garanti, mens kampagnen kører – det forstærker budskabet og giver dig mulighed for at få flere kunder og opgaver. Som medlem af Dansk Byggeri har du mulighed for at downloade Byg Garanti-logoer i forskellige farver til både web og tryk på tøj, skilte, brevpapir og meget mere fra Byg Garantis hjemmeside her: 

http://www.byggaranti.dk/

På Byg Garantis hjemmeside kan du også downloade eller bestille folderen "Boligejerne vil have håndværkere med Byg Garanti ", som fortæller, hvordan du kan markedsføre din virksomhed. Du kan også bestille folderen i Servicebutikken eller hente den via dette link:

Boligejerne vil have håndværkere med Byg Garanti

Gratis streamers og forbrugerfolder

Hvis du endnu ikke har streamers med Byg Garanti-logo på dine biler, kan du gratis bestille dem i Dansk Byggeris Servicebutik.