Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Få sygemeldte medarbejdere tilbage på jobbet

PensionDanmarks sundhedsteam tilbyder hjælp til at håndtere sygefravær blandt langtidssyge medarbejdere. Se hvad ordningen dækker.

PensionDanmarks sundhedsteam består af 18 erfarne sygeplejersker og socialrådgivere, som giver virksomheder telefonisk hjælp. Det kan fx være i forhold til sygefravær, hvor sundhedsteamet kan rådgive og hjælpe virksomheden med, hvordan man kan håndtere sygemeldte medarbejdere eller medarbejdere, der ofte er syge.

Rådgivning til medarbejderne
Medarbejderne kan også selv ringe og få hjælp hos sundhedsteamet, der spørger ind til deres problemer og hjælper dem videre til den rigtige behandling. Det kan fx være hos en fysioterapeut eller måske en psykolog. På den måde kan man måske undgå en langtidssygemelding, og medarbejderne skal ikke selv have penge op af lommen.

Forebyggende behandlinger
Ordningen giver også medarbejderne mulighed for at få forebyggende behandlinger, hvis de fx har ondt i ryggen eller skulderen.

Læs mere om mulighederne med PensionDanmarks Sundhedsordning 
Medarbejderne kender ikke sundhedsordningen
Mange medarbejdere kender ikke til sundhedsteamet. Derfor er det som virksomhed oplagt at gøre medarbejderne opmærksomme på mulighederne.

Kontakt
Ring på 70 12 13 35 alle hverdage mellem kl. 08.00 og 21.00.