Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Håndværkere hjælper udsatte børn

Støt udsatte børn og unge med 2.500 kroner i En Hjælpende Hånd-kampagnen. Som tak får du blandt andet en jakke og dit virksomhedsnavn på kampagnesiden og i lokalaviser. Tilmeld dig her.

Årets En hjælpende hånd kampagne starter uge 46 i september, men der er allerede opbakning rundt om i landet. En af dem, der bakker op, er tømrer og MMA-kæmper Mikkel Parlo:

- Håndværkere hjælper ofte til i deres lokalområder, ligesom Ungdommens Røde Kors har aktiviteter i hele landet. Vi kommer de samme steder og kan se, at det giver mening at støtte udsatte børn og unge lokalt.

Hvad koster det at hjælpe?
For et sponsorat på 2.500 kr. kan du give et barn et helt år i en af Ungdommens Røde Kors aktiviteter. Du kan også være med til at give et mentorforløb til en ung, der har brug for en voksen rollemodel. Sponsorater går til børn og unge i den region, hvor pengene er doneret.

Tilmeld dig
Hvad får du?

  • Kansasjakke
  • Et støttediplom og webemblem
  • Kampagnemateriale til uddeling til kunder
  • Virksomhedslogo på kampagnesiden
  • Presseindsats med virksomhedens navn til lokalaviser (ved fire eller flere sponsorater)
  • Kampagnevideo med virksomhedens på kampagnesiden (ved otte eller flere sponsorater)

Fradragsberettiget
Et støttesponsorat er i øvrigt fuldt fradragsberettiget.

Nyt syn på håndværkere
Kampagnen styrker samtidig det positive syn på håndværkerbranchen, hvor der er rig tradition for at hjælpe til i lokalområdet.

Om Ungdommens Røde Kors
Ungdommens Røde Kors står bag kampagnen En Hjælpende Hånd. Vores fornemmeste opgave er at kickstarte nye relationer og sociale aktiviteter for børn og unge, der i en periode har brug for støtte.

Læs mere om Ungdommens Røde Kors