Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Kender du markedslønnen for den nye medarbejder?

Se løn og fravær i Netstat for netop den type medarbejder, du skal ansætte. Sammenlign lønniveau og sygefravær med branchen. Du kan søge på arbejdsfunktioner, gemme søgninger og opsætte abonnementer.

På forsiden af Netstat får du et hurtigt overblik over lønnen for den type medarbejder, som du selv har ansat, og man kan altid klikke videre for at få mere information.

Søg løn for arbejdsfunktioner
Du kan også søge efter lønnen for bestemte arbejdsfunktioner og stillingsbetegnelser efter eget valg. Eller du kan vælge en af de anbefalede søgninger for at finde inspiration.

Gem søgninger og opsæt abonnementer
NetStat giver dig mulighed for at gemme søgninger til en anden gang og til at opsætte abonnementer, så du altid får de nyeste tal leveret automatisk i din indbakke.

Se tal for din virksomhed og sammenlign med branchen
Er du betroet adgang til ”Mine tal” for virksomheden, kan du også se tal for din virksomhed og sammenligne med andre virksomheder inden for branchen, regionen m.v. Du skal ikke have besvær med at beregne tal for din egen virksomhed først.

For medlemmer
Bemærk, at NetStat er forbeholdt medlemmer af Dansk Byggeri.

Gå direkte i gang med NetStat
Spørgsmål
Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte Analyseafdelingen i Dansk Byggeri på telefon 72 16 01 44 eller mail afe@danskbyggeri.dk