Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Let tagdækning på skrå tage

Eliminer tunge løft og minimer dårlige arbejdsstillinger ved arbejdet med tagdækning på skråtage. Et teknisk hjælpemiddel kan hjælpe. Se film her

Traditionelt har oplægning af tagpap på hældningstage været både belastende og forbundet med en risiko for faldulykker. Tagpaprullerne er typisk så tunge, at de ved håndtering overbelaster ryg, skuldre og arme.

Fjerner belastning og bedrer arbejdsstilling
Slope-systemet er et teknisk hjælpemiddel, der fjerner rigtig meget af belastningen, og det gør samtidigt, at arbejdsstilling og fodfæste bliver meget bedre.

Passer til alle tagdækningsopgaver
Slope-systemet er et modulært system, der kan skræddersyes til alle typer af tagdækningsopgaver på skrånende tage. Systemet består af en skinne, der monteres på tagryggen og en række supplerende redskaber, der fungerer i samspil med skinnen. Som et supplement til skinneløsninger findes rygningsvinklen, der er ideel til mindre opgaver.


Se en kort introduktionsfilm
 
Udviklingsstøttet
Fonden for Forebyggelse og Fastholdelse har støttet udviklingen af det tekniske hjælpemiddel, og projektet er gennemført i regi af tagdækningssektionen i Dansk Byggeri og 3F.