Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Få overblik over fradrag du kan trække fra

SKATs nye bogføringsguide giver dig svar på, hvilke bilag du kan få fradrag for, hvor meget du kan trække fra, og hvilke konti bilagene skal bogføres på. Læs guide og se introfilm.

Når man har egen virksomhed, er der meget at tænke på, og regnskab og bogføring er måske ikke det, der kommer først i din prioritering. Måske har du heller ikke altid tid til at undersøge, om en given udgift kan trækkes fra, eller hvordan det egentlig skal bogføres. Men får du bogført dine bilag rigtigt fra start, er det lidt lettere at indberette moms og skat, når du skal til det.

Bogføringsguiden guider dig på vej
Med SKATs bogføringsguide får du svar på, hvilke bilag du kan få fradrag for, og hvor meget du kan trække fra. Samtidig hjælper guiden dig til at bogføre bilagene på de rigtige konti. Du skal blot svare på et par enkle spørgsmål til dit bilag, så får du svar på, om bilaget giver fradrag, og hvordan det skal bogføres.

Læs bogføringsguiden
Målgruppe
Guiden er i første omgang tiltænkt personligt ejede virksomheder uden ansatte og registreret for moms.

Videoer
Se de to videoer, hvor nogle selvstændige svarer på, om de ved, om de kan trække udgifter til fx benzin, bilvask og rejser fra, og hvordan man gør. Som du kan se, er du ikke den eneste, der kan komme i tvivl.

SKAT bogføringsfilm 1
SKAT bogføringsfilm 2