Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Ny Byg Garanti-kampagne med højere dækning

Dansk Byggeri lancerer i slutningen af august en ny landsdækkende kampagne for Byg Garanti i tv, radio og online. Brug Byg Garanti i din markedsføring og del filmen på sociale medier.

Den nye kampagne fortæller endnu flere boligejere, hvorfor det er vigtigt at vælge en håndværker, der er omfattet af Byg Garanti. Garantien dækker nemlig nu op til 150.000 kr. inkl. moms., hvilket gør ordningen endnu mere attraktiv for boligejerne.

Ny kampagne
Dansk Byggeri har udviklet en ny kampagne, som sætter fokus på trygheden ved at være dækket af garantien og på den højere dækningssum. Kampagnen er bygget op omkring det enkle budskab, at man skal vælge en håndværker, som man bliver glad for.

Del små film på de sociale medier
Dette års kampagne består blandt andet af tv-reklamer, avisannoncer, webbannere og PR. Byg Garantis reklamefilm vil som noget nyt i år også køre på Facebook, hvilket gør reklamen nem at dele på din virksomhedsprofil.

Se reklamefilmen her

I samme periode vil der køre radiospots i lokalradioer over hele landet samt annoncer på online medier.

Gratis streamers og materialer
Hvis du endnu ikke har streamers med Byg Garanti-logo på dine biler, kan du bestille dem gratis i Dansk Byggeris Servicebutik.

Find flere materialer på Byg Garantis hjemmeside
Byg Garanti på Facebook
På Facebook vil vi løbende poste billeder og videoer, som du nemt kan dele.  

Følg med på Byg Garantis Facebook