Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Ny chefkonsulent for Beton-Elementforeningen

Dansk Byggeri har ansat Pernille Nyegaard som chefkonsulent i Beton-Elementforeningen.

Pernille Nyegaard er per 1. november 2017 ansat som chefkonsulent i Beton-Elementforeningen i Dansk Byggeri, hvor hun skal indgå i betonteamet.

Betonspecialist og erfaren inden for standardisering
Siden Pernille blev færdig som bygningsingeniør fra DTU i 1999, har hun arbejdet med beton. I de senere år har hun især beskæftiget sig generelt med byggevarer og dermed Byggevaredirektivet og kravene til CE-mærkning. Ud over at være betonspecialist har Pernille stor erfaring inden for standardisering. Hun kommer fra et job som standardiserings- og rådgivningskonsulent i Dansk Standard, hvor hun blandt andet har arbejdet med udvalgsbetjening og bistand til revision af vejreglerne. Hun har desuden deltaget i udarbejdelse af nationale tillæg til de europæiske betonstandarder.

Masser af erfaring fra betonbranchen
Forud for jobbet hos Dansk Standard var hun ansat som seniorkonsulent og auditor i Betoncenteret hos Teknologisk Institut i 12 år. Her arbejdede Pernille blandt andet med anlægskonstruktioner, projekter om nye materialer og metoder samt udførte certificering af producenter inden for betonområdet. Tidligere har Pernille arbejdet i kvalitetsafdelingen hos Spæncom A/S.