Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Ny rekord i bilkøb

Aldrig før har erhvervslivet købt eller leaset så mange biler som i 2016. Antallet af varebiler steg med ca. 12 pct., og personbiler steg med ca. 10 pct. Det vidner om stigende økonomisk optimisme, ikke mindst i byggeriet

Bilsalget til erhvervslivet har kørt i højt gear i godt og vel tre år, og ifølge Danmarks Statistik blev der i 2016 nyregistreret rekordmange personbiler i erhvervslivet. Dermed blev det tidligere rekordår 2006 med den dengang buldrende højkonjunktur overgået.

Stærk tro på fremtiden

Der er 41.400 erhvervsdrivende, som har valgt at investere i en ny varebil i løbet af det seneste år, og den fortsatte fremgang i erhvervslivets bilkøb indikerer en stærk tro på fremtiden - ikke mindst i bygge- og anlægsbranchen.

Varebiler mellem to og tre tons

Der sælges flest varebiler mellem to og tre tons - ca. 15.700 i 2016. Det er den mest udbredte biltype blandt de små og mellemstore lokalt baserede bygge- og anlægsvirksomheder.

Leasing har positiv effekt

Når antallet af nyregistrerede biler i erhvervslivet i løbet af 2016 har lagt sig ud i overhalingsbanen, skyldes det bl.a. en stigende anvendelse af leasing.