Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyt nummer af Byggeriet - Nr. 3/oktober 2017

Et spektakulært museum, en virksomhed som tager socialt ansvar alvorligt og et overblik over Dansk Byggeris kommende generalforsamlinger i regionerne er noget af det, du kan læse om i det nye nummer af Byggeriet

Et udsædvanligt byggeri

I dette nummer af Byggeriet besøger vi klitterne og sandet ved Blåvand, hvor det usædvanlige Museum Tirpitz netop er blevet indviet. Betonentreprisen på Tirpitz Museum er udført af entreprenørfirmaet Jakobsen & Blindkilde A/S fra Aulum. Det har været en stor udfordring med mange overvejelser, men resultatet vil håndværkerne huske resten af livet.

 

Digitalisering

Vi sætter også fokus på det digitale udviklingstog, som lige nu hersker i byggeriet, hvor vi blandt andet har besøgt virksomhederne CN3 og Barslund A/S, som fortæller om deres erfaringer med ny teknologi. Læs også, hvordan it-sikkerhed bliver temaet på næste års IT-messe, som løber af stablen den 6. og 7. februar 2018.

 

Et socialt ansvar

Mød den unge flygtning, Ali, som har taget murerskeen i den anden hånd hos P. Winther Jespersen A/S, hvor han snart er færdig som murerlærling. Han startede på kontanthjælp og er nu i lære som murer. P. Winther Jespersen A/S mener, at flere virksomheder skulle give unge flygtninge en chance.

Det og meget mere kan du læse i det nyeste nummer af Byggeriet.

 

Læs hele bladet online her