Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Se vinderne af Bæredygtig Beton Prisen, In-Situ Prisen og Betonelement-Prisen

I torsdags var der stor prisfest i Dansk Arkitektur Center, hvor Kvæsthusmolen, sØnæs og Frihavns Tårnet sejrede

Bæredygtig Beton Prisen

Klimaparken sØnæs i Viborg vandt Bæredygtig Beton Prisen, som uddeles af branchefællesskabet Dansk Beton i Dansk Byggeri. Parken får prisen for kreativ og bæredygtig brug af beton, hvor sØnæs i en og samme løsning sikrer borgerne i Viborg mod klimaforandringer, skåner miljøet og beriger byens borgere med en rekreativ park.

De andre nominerede projekter var klimaprojektet Lindevangsparken på Frederiksberg og byudviklingsprojektet Musicon i Roskilde.

Læs mere om sØnæs og de andre nominerede

In-Situ Prisen

Kvæsthusmolen ved Skuespilhuset i København vandt In-Situ Prisen, der uddeles af sektionen Fabriksbetonforeningen i Dansk Byggeri. Kvæsthusmolen vandt for veludført håndværk og stringent arkitektur.

De andre nominerede projekter var Museumscenter Blåvand ved Tirpitz-bunkeren, Axel Towers og Faunapassagebroen ved Dyrehaven i Silkeborg.

Læs mere om Kvæsthusmolen og de andre nominerede

Betonelement-Prisen

Frihavns Tårnet i Nordhavn i København vandt Betonelement-Prisen, som uddeles af sektionen Betonelement-Foreningen i Dansk Byggeri. Frihavns Tårnet vandt for det særlige arkitektonisk greb – at bygge betonelementer uden på en grå, gammel kornsilo.

Læs mere om Frihavns Tårnet