Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Skoleelever venter på dig og din viden

Dansk Byggeris nye virksomhedsbank skal give folkeskolerne lettere adgang til virksomhederne i bygge- og anlægsbranchen, så eleverne kan få større kendskab til erhvervsuddannelserne. Tilmeld dig virksomhedsbanken i dag

Har du lyst til at gøre flere børn interesseret i en erhvervsuddannelse?
Folkeskolerne i Danmark skal have bedre muligheder for at kunne tage skoleeleverne med ud på en byggeplads eller give dem mulighed for at høre oplæg om, hvordan det er at være murermester eller snedkerlærling.

Dansk Byggeri har brug for din hjælp!

Foredrag, undervisning, besøg

Helt konkret skal du eller nogle af dine medarbejdere have lyst til at fortælle om jeres arbejde. Det kan være ved, at I kommer på besøg på en folkeskole og fortæller, eller at en klasse kommer ud og besøger en af jeres byggepladser.

Vil du vide mere?

Virksomhedsbanken skal klæde de unge bedre på til at vælge ungdomsuddannelse senere i livet, og derfor har Dansk Byggeri lavet virksomhedsbanken, hvor folkeskolerne kan finde håndværksmestre i deres lokalområde, som har lyst til at vise deres virksomheder frem.

Tilmeld dig virksomhedsbanken her

Kontakt

Kunne du tænke dig at være med, og har du lyst til at få lidt mere information?

Ring til Helene Høj, konsulent i afdelingen for regionalpolitik, arbejdsmarked og uddannelse i Dansk Byggeri på telefon 72160235 eller send hende en mail på hhj@danskbyggeri.dk