Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

2018

  30-10-2018

  Bruger du NemRefusion på den nemmeste måde?

  Har du allerede mange af de oplysninger, du indtaster i NemRefusion, liggende i dit løn-, HR- eller fraværssystem? Så kan du indberette direkte til NemRefusion uden om virk.dk.

  30-10-2018

  Workshop om gravemaskiner

  Deltag i gratis workshop om krav til emissioner fra mobile ikke-vejgående maskiner. Besøg Danmarks eneste producent af entreprenørmaskiner, Hydrema A/S, den 13. november 2018. Tilmed dig her.

  30-10-2018

  Husk sikkerhedsanvisning på produkter og værktøjer

  Som arbejdsgiver skal du sikre, at dine medarbejdere ved, hvordan de sikkert kan bruge de produkter og værktøjer, du køber eller lejer. Læs om kravene og hvor du finder vejledningerne.

  24-10-2018

  Ændring af udbudsloven er godt nyt for tilbudsgiverne

  Regeringen vil ændre udbudsloven for at sikre øget gennemsigtighed og adskilt vurdering af kvalitet og pris i offentlige udbud. Lovforslaget forventes at træde i kraft den 1. juli 2019. Læs mere om ændringerne.

  23-10-2018

  Sådan retter du bruger- og virksomhedsoplysninger

  På Min side kan du selv rette din mail, kodeord og tilknytning til virksomhed. Du kan også rette virksomhedsoplysninger som fx adresse og telefonnummer eller tilføje en ansat og tildele rettigheder.

  23-10-2018

  Ny opdateret konsortievejledning

  Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen udgav i april 2018 en ny vejledning om konsortier. Vejledningen er nu blevet opdateret, da Sø- og Handelsretten fornyligt frikendte virksomhederne bag det såkaldte Vejmarkeringskonsortium. Læs hvad opdateringen betyder.

  23-10-2018

  Husk din egen arbejdsskadeforsikring

  Er du ikke forsikret, kan det ende med at være dyrt og besværligt, hvis du bliver involveret i en ulykke og/eller får en erhvervssygdom. Få en arbejdsskadeforsikring her og se, hvad den skal dække.

  23-10-2018

  Belægning foran Tingbjerg Kulturhus vinder årets Brolæggerpris

  Belægningen med genbrug af gamle engelske brosten foran Tingbergs nye kulturhus og bibliotek belønnes med årets Brolæggerpris. Læs mere om projektet og prisoverrækkelsen og se billede af belægningen.

  23-10-2018

  KOMPROMENT vandt SME Star Award

  KOMPROMENT vandt SME Star Award i kategorien start-up for sine bæredygtige tag- og facadesystemer. Se billede fra prisoverrækkelsen.

  22-10-2018

  Meld dig til Building Green den 31. oktober og 1. november 2018

  Se idéer til nye grønne projekter, skab netværk og mød udstillere med hver deres bud på produkter til fremtidens bæredygtige byggeri. Meld dig til Building Green i FORUM og se program.