Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Tilmeld dig gratis til TÆT PÅ ny teknologi - BUILD 4.0

Robotter kan udføre nedslidende arbejde, droner kan gennemføre inspektion osv. Fem arrangementer giver i efteråret inspiration til at bruge ny teknologi. Tilmeld dig her.

Robotter, droner, 3D-print, digitale data, visualisering og big data er blot nogle af de nye teknologier, som netop nu indfinder sig i og udvikler bygge-, anlægs- og installationsbranchen. Og der kommer hele tiden mange bud på ny teknologi, der kan effektivisere produktionen. På samme måde kommer der flere nye muligheder, når det gælder anvendelse af ny teknologi i de produkter, bygninger eller anlæg, der bygges. Der kommer selvsagt teknologi i nærmest alt.

BUILD 4.0
Den fjerde industrielle revolution ruller ind over bygge- og installationsbranchen og kaldes med et enkelt begreb BUILD 4.0.

Arrangementer
Dansk Byggeri, TEKNIQ, BAT-kartellet, Arkitektskolen i Aarhus, InnoBYG og Teknologisk Institut er gået sammen om en række arrangementer med titlen ”TÆT PÅ ny teknologi – BUILD 4.0”.

  • Teknologisk Institut, Aarhus, den 11. oktober 2018
  • Syddansk Universitet, Odense, den 6. november 2018
  • Teknologisk Institut, Høje Taastrup, den 20. november 2018
  • UCN, Aalborg, den 28. november 2018.

Det er gratis at deltage som besøgende ved de fem arrangementer.

Tilmelding

Print PDF om arrangementerne


Oplæg om brug af den ny teknologi
Arrangementerne indeholder en række korte oplæg fra aktører i branchen, der har taget ny teknologi til sig og anvender det i deres hverdag.

Leverandørpræsentationer
På arrangementerne er der også mulighed for at møde en række leverandører, der præsenterer den ny teknologi og services i øjenhøjde.

Målgrupper
Med ”TÆT PÅ ny teknologi – Build 4.0” håber vi at kunne byde velkommen til byggeriets professionelle aktører lige fra bygherrer og rådgivere til de udførende virksomheder og deres medarbejdere.