Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Komproment vandt SME Star Award

Komproment i Svenstrup vandt den prestigefulde europæiske pris for udvikling af innovative og bæredygtige facade- og tagelementer. Se prisoverrækkelsen her.

Komproment var en sikker vinder af start-up prisen, selvom de var oppe imod et stærkt felt af innovative virksomheder i hele Europa. Det konservative medlem af Europa-Parlamentet, Bendt Bendtsen, stod for prisoverrækkelsen, da han besøgte Komproment sammen med Søren Gade, der er Venstres kandidat til valget til Europa-Parlamentet i 2019.

Bæredygtige facade- og tagelementer
Komproment får prisen for at have udviklet bæredygtige og konkurrencedygtige facade- og tagelementer, der kan adskilles og genbruges. Virksomheden er allerede er godt i gang med eksporten i Europa.

En succeshistorie
Historien om Komproment Danish Building Design er en succeshistorie. På mindre end 2 ½ år har virksomheden udviklet en serie af bæredygtige facade- og tagløsninger, der kan leveres med integrerede solceller. Virksomheden har overvundet økonomiske og designmæssige forhindringer og har etableret salgskanaler i 13 lande. På den korte bane forventer Komproment en omsætning 15-20 millioner kroner i 2019 og hele 150 millioner kroner i 2022.

Om prisen
Prisen uddeles af EU-organisationen SME EUROPE (Small and Medium Entrepreneurs of Europe), der er en EU-organisation, der arbejder for at fremme lovgivningen i Europa, så den understøtter de små og mellemstore virksomheder, der er den økonomiske rygrad i de 28 medlemslande.