Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Konference: Fremtidens innovative bygge– og anlægsprojekter

Den 21. marts 2018 stiller Innovationsnetværk Femern Bælt skarpt på fremtidens innovative bygge– og anlægsprojekter i samarbejde med CLEAN og InnoBYG. Tilmeld dig her. Det er gratis at deltage.

Danmark vil være kendt for innovative, værdiskabende og konkurrencedygtige bygge– og anlægsprojekter i verdensklasse! Hvilke barrierer er der for at opfylde målet, hvilke behov har bygherrerne, og hvordan udfolder vi det store potentiale i den danske bygge– og anlægsbranche helt konkret?

Fokus på store bygge- og anlægsprojekter
Der er fokus på store byggeprojekter samt anlægsprojekter på konferencen, som også går tæt på bygherrernes ønsker og behov og på forretningsudvikling og behovsforståelse hos leverandørerne. Der er desuden fokus på en række konkrete områder, hvor udviklingen er i fuld gang, herunder Build 4.0 og cirkulær økonomi.

Resultater fra workshops
Konferencen er blandt andet baseret på resultaterne af et workshopforløb fra 2017/2018, hvor en række store danske bygherrer og SMV’er har deltaget og arbejdet med fremtidens innovative løsninger i byggeriet. Mød blandt andre Femern A/S, Region Sjælland, Bygningsstyrelsen, Carl Ras, Mammoet og Teknologisk Institut.

Tid og sted
Konferencen afholdes den 21. marts 2018 fra 10.00-16.15 (morgenmad og registrering fra kl. 9.30), på Teknologisk Institut, Gregersensvej 1, 2630 Taastrup, indgang 1, konferencesalen.

Tilmelding og program 
Frist
Tilmeldingsfrist er den 19. marts 2018, kl. 12.

Gratis at deltage
Det er gratis at deltage, men der er no-show gebyr på 500 kr.
Husk at melde fra, hvis du er tilmeldt og bliver forhindret i at deltage.