Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Online webinar om AB18

AB18 er ved at være klar efter knap tre års revision af AB92. Deltag i et gratis webinar om de væsentlige ændringer i aftalesættet den 27. februar 2018.

Når Dansk Byggeri inviterer deres medlemmer til et gratis webinar om AB 18, vil der blive præsenteret en række væsentlige ændringer i aftalesættet, som det ser ud i høringsudkastet.

Webinarets udbytte
På webinaret vil afdelingschef for Juridisk afdeling, Louise Dahl Krath Jensen, føre dig igennem emner som:

  • Baggrunden for udvalgets arbejde med AB18
  • Et overblik over høringsudkastets struktur og indhold
  • En introduktion til en række ændringer og nye tiltag i AB18, som det ser ud i høringsudkastet

Vær opmærksom på, at webinaret kun vedrører høringsudkastet og ikke det endelige AB18, som først forventes vedtaget til foråret.

Tid og sted
Webinaret afholdes den 27. februar 2018, kl. 15.00-16.00. Deltagelse sker hjemmefra via egen PC eller iPad, hvor underviseren kan ses live. Underviseren kan ikke se deltagerne, og deltagerne kan ikke se hinanden. Der vil være mulighed for at skrive spørgsmål til underviseren undervejs.

Tilmelding
Det er vigtigt, at du indtaster din mailadresse ved tilmelding, da du vil få sendt et link, som du skal bruge til at deltage i webinaret. Linket vil blive tilsendt et par dage inden webinaret.

Tilmeld dig her
Det tekniske
Vi anbefaler, at du benytter de nyeste browser-versioner af enten Safari, Chrome eller Internet Explorer, samt at Adobe flash er opdateret på din computer.