Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Opkrævning til udviklingsfond

Dansk Byggeris medlemsvirksomheder får i uge 8 en opkrævning til Bygge- og Anlægsbranchens Udviklingsfond. Læs om opkrævningen og betal senest den 14. marts.

Alle Dansk Byggeris medlemsvirksomheder modtager snart en opkrævning til Bygge- og Anlægsbranchens Udviklingsfond. Opkrævningen inkluderer også de øvrige fonde, som PensionDanmark Uddannelsesfonde opkræver til.

Søg om tilskud til efteruddannelse på uddannelsesfonde.dk
Fonden, der administreres af PensionDanmark, yder tilskud til medarbejdernes efteruddannelse. Det er virksomheden, der på vegne af medarbejderne, søger om tilskud til kurser. Tilskud søges direkte på pension.dk under Uddannelsesfonde. Her er der også en liste over samtlige kurser, virksomheder kan søge tilskud til, samt information om satserne på tilskuddet. 

PensionDanmark henter oplysninger fra efteruddannelse.dk
Virksomheder, der har søgt og modtaget VEU-godtgørelse for medarbejdernes deltagelse i AMU-kurser, skal ikke genindtaste oplysningerne for at få tilskud fra fonden. PensionDanmark henter nemlig automatisk oplysningerne fra efteruddannelse.dk. Herefter får virksomhederne en mail, hvor de gøres opmærksomme på, at de også kan få tilskud fra fonden. 

Læs mere om PensionDanmark Uddannelsesfonde
Det skal virksomheden betale til fonden
PensionDanmark opkræver 0,40 kr. pr. arbejdstime til fonden. Det sker på baggrund af virksomhedens indbetalte pensionsbidrag, og derfor opkræves pengene altid bagud. Opkrævningen for 1. halvår 2018 vil blive sendt ud i august 2018.

Betalingsfrist
Sidste frist for indbetaling til fonden er den 14. marts 2018. Opkrævningerne til fonden sker halvårligt.