Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Aktuelt for medlemmer

  24-10-2018

  Ændring af udbudsloven er godt nyt for tilbudsgiverne

  Regeringen vil ændre udbudsloven for at sikre øget gennemsigtighed og adskilt vurdering af kvalitet og pris i offentlige udbud. Lovforslaget forventes at træde i kraft den 1. juli 2019. Læs mere om ændringerne.

  23-10-2018

  Sådan retter du bruger- og virksomhedsoplysninger

  På Min side kan du selv rette din mail, kodeord og tilknytning til virksomhed. Du kan også rette virksomhedsoplysninger som fx adresse og telefonnummer eller tilføje en ansat og tildele rettigheder.

  23-10-2018

  Ny opdateret konsortievejledning

  Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen udgav i april 2018 en ny vejledning om konsortier. Vejledningen er nu blevet opdateret, da Sø- og Handelsretten fornyligt frikendte virksomhederne bag det såkaldte Vejmarkeringskonsortium. Læs hvad opdateringen betyder.

  23-10-2018

  Husk din egen arbejdsskadeforsikring

  Er du ikke forsikret, kan det ende med at være dyrt og besværligt, hvis du bliver involveret i en ulykke og/eller får en erhvervssygdom. Få en arbejdsskadeforsikring her og se, hvad den skal dække.

  23-10-2018

  Belægning foran Tingbjerg Kulturhus vinder årets Brolæggerpris

  Belægningen med genbrug af gamle engelske brosten foran Tingbergs nye kulturhus og bibliotek belønnes med årets Brolæggerpris. Læs mere om projektet og prisoverrækkelsen og se billede af belægningen.

  23-10-2018

  KOMPROMENT vandt SME Star Award

  KOMPROMENT vandt SME Star Award i kategorien start-up for sine bæredygtige tag- og facadesystemer. Se billede fra prisoverrækkelsen.

  22-10-2018

  Få 20 procent rabat på byggeriets it-værktøjskasse

  Har din virksomhed brug for tidsregistrering, kvalitetssikring, økonomistyring og planlægning? Som medlem af Dansk Byggeri får du 20 procent rabat på it-værktøjskasse til virksomheder med under 15 ansatte.

  22-10-2018

  Meld dig til Building Green den 31. oktober og 1. november 2018

  Se idéer til nye grønne projekter, skab netværk og mød udstillere med hver deres bud på produkter til fremtidens bæredygtige byggeri. Meld dig til Building Green i FORUM og se program.

  16-10-2018

  Se Dansk Byggeris Kursusguide for 2019

  Find inspiration til efteruddannelse i ledelse, kommunikation, arbejdsmiljø, produktion og overenskomster. Læs Dansk Byggeris Kursusguide 2019, og hvordan du får rabat.

  16-10-2018

  Betal korrekt skat og moms

  Hvis du gennemfører et moms- og skattetjek, får du bl.a. en hotline til en medarbejder i Skattestyrelsen, der kender din virksomhed. Og du kan vise, at dine moms- og skatteforhold er blevet gennemgået i din markedsføring. Læs mere om fordele, tilmelding og pris.