Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Aktuelt for medlemmer

  25-05-2018

  Få målt din bodyage

  Over 20.000 har taget PensionDanmarks sundhedstest. Her kan du få målt din bodyage. Og efter testen kan du få hjælp via sundhedsordningen i PensionDanmark.

  23-05-2018

  Sådan håndterer du seksuel chikane og mobning

  Alle i Danmark skal trygt kunne gå på arbejde uden at skulle frygte seksuelle krænkelser. Dansk Byggeri bakker op om budskabet til Danmarks virksomhedsledere fra beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V) og tidligere ligestillingsminister Karen Ellemann (V) . Læs Dansk Byggeris pjece med gode råd.

  23-05-2018

  Har din virksomhed fået nye arbejdsområder?

  Så kan det være relevant at blive medlem i nye faglige netværk. På Min side kan din virksomhed blandt andet søge optagelse i nye sektioner, lokalforeninger og interessegrupper. Se film om mulighederne.

  22-05-2018

  Hør om de nye konkurrenceregler for konsortier

  Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har udgivet en ny vejledning om konsortier. Derfor holder Dansk Byggeri to arrangementer om konsortier og konkurrenceloven i Jylland og på Sjælland i efteråret. Tilmeld dig her og læs Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens nye konsortievejledning.

  15-05-2018

  Byggebranchen får ros for mange nye lærlinge

  Der bliver ansat mange lærlinge i bygge- og anlægsbranchens virksomheder, og virksomhederne har en del af æren for det. Læs her, hvad underdirektør Louise Pihl siger til stigningen i antallet af lærlinge.

  15-05-2018

  Nominer jeres virksomhed til årets Building Award 2018

  Er jeres virksomhed innovativ, eller har I arbejdet med bæredygtige eller energirigtige løsninger i byggeriet? Så kan I nominere jeres virksomhed til årets Building Award 2018 her.

  15-05-2018

  Retningslinjer for stilladser til opmuringsarbejde

  Overgangsordningen for udskiftning af lette stilladsdele til opmuringsarbejde er udløbet pr. 31. december 2017. Læs her om de retningslinjer, som Dansk Byggeri anbefaler.

  15-05-2018

  Nyt undervisningsmateriale om bæredygtigt træ

  Det nye undervisningsmateriale skal uddanne tømrere, bygningskonstruktører og andre i træbranchen til at bruge bæredygtigt træ i byggeprojekter. Download undervisningsmateriale her.

  15-05-2018

  Sådan forebygger du lynulykker

  Der er øget risiko for, at lyn slår ned på byggepladser om sommeren, og det er arbejdsgivers pligt at planlægge arbejdet sikkerhedsmæssigt forsvarligt. Få her et par gode råd, så du undgår lynulykker.

  15-05-2018

  Alpha Insurance A/S konkurs

  Arbejdsgivere med forsikring hos Alpha Insurance A/S, der blev erklæret konkurs den 8. maj 2018, skal snarest muligt tegne en ny lovpligtig arbejdsskadeforsikring for at opretholde deres forsikringsdækning. Læs hvad konkursen derudover betyder.