Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Aktuelt for medlemmer

  01-03-2018

  Flot stigning i antallet af lærlinge

  2017 var et flot år i forhold til ansættelser af lærlinge i byggeriet. Over hele landet steg antallet, og især tømrere er populære. Se her, hvor mange nye lærlinge der blev ansat i din region.

  28-02-2018

  Komproment vandt SME Star Award

  Komproment i Svenstrup vandt den prestigefulde europæiske pris for udvikling af innovative og bæredygtige facade- og tagelementer. Se prisoverrækkelsen her.

  27-02-2018

  Det betyder forlængelse af nyt tilsyn

  Forsøgsordningen med det nye tilsyn på byggepladserne fortsætter. Læs her hvad det betyder for virksomhederne.

  27-02-2018

  Frost, snevejr og hjemsendelse

  Hjemsendelse kan bruges, hvis sne og frost stopper arbejdet. Dansk Byggeri har lavet en blanket, som virksomheden kan bruge ved hjemsendelse.

  26-02-2018

  Find kontaktinformation på din regions- og sektionskonsulent

  Leder du efter telefonnummer eller mail til din sektionskonsulent? Besøg Min side, hvor du finder kontaktinformation til dine regions- og sektionskonsulenter. Se film med mulighederne.

  23-02-2018

  Aldersopsparing til medarbejderne

  Medarbejdere med pension i PensionDanmark sparer nu også op på en aldersopsparing. Pengene fra en aldersopsparing bliver ikke modregnet i folkepensionen. Læs om fordele.

  22-02-2018

  Brug praktikpladsen.dk

  Lærlinge giver udtryk for, at de gerne bruger praktikportalen www.praktikpladsen.dk til at finde deres kommende praktiksted. Der er dog for få virksomheder, der bruger portalen til at lægge deres ledige praktikplads op. Besøg praktikpladsen.dk.

  21-02-2018

  Sådan forebygger du seksuel chikane i virksomheden

  #MeToo-fortællingerne har sat seksuel chikane på dagsordenen. Ligestillingsministeren og beskæftigelsesministeren henvender sig i dag til alle virksomheder med fem gode råd. Læs dem her.

  20-02-2018

  Sådan får du en succesfuld lærling

  Udvikl dig selv og din rolle som mentor, så du forstår de unge og deres forventninger. Deltag på kursus den 21.-22. marts og 24. maj 2018.

  20-02-2018

  Nyt medlemsblad på gaden

  I det nye nummer af Byggeriet får du et indblik i, hvordan genopførelsen af Sparresholm Gods nænsomt foregår. Du kan møde byggeleder Jørgen fra projektet Byggeboxen. Og du får en guide til, hvordan du bruger Dansk Byggeris nye Min side.