Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Aktuelt for medlemmer

  22-05-2018

  Hør om de nye konkurrenceregler for konsortier

  Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har udgivet en ny vejledning om konsortier. Derfor holder Dansk Byggeri to arrangementer om konsortier og konkurrenceloven i Jylland og på Sjælland i efteråret. Tilmeld dig her og læs Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens nye konsortievejledning.

  15-05-2018

  Byggebranchen får ros for mange nye lærlinge

  Der bliver ansat mange lærlinge i bygge- og anlægsbranchens virksomheder, og virksomhederne har en del af æren for det. Læs her, hvad underdirektør Louise Pihl siger til stigningen i antallet af lærlinge.

  15-05-2018

  Nominer jeres virksomhed til årets Building Award 2018

  Er jeres virksomhed innovativ, eller har I arbejdet med bæredygtige eller energirigtige løsninger i byggeriet? Så kan I nominere jeres virksomhed til årets Building Award 2018 her.

  15-05-2018

  Retningslinjer for stilladser til opmuringsarbejde

  Overgangsordningen for udskiftning af lette stilladsdele til opmuringsarbejde er udløbet pr. 31. december 2017. Læs her om de retningslinjer, som Dansk Byggeri anbefaler.

  15-05-2018

  Nyt undervisningsmateriale om bæredygtigt træ

  Det nye undervisningsmateriale skal uddanne tømrere, bygningskonstruktører og andre i træbranchen til at bruge bæredygtigt træ i byggeprojekter. Download undervisningsmateriale her.

  15-05-2018

  Sådan forebygger du lynulykker

  Der er øget risiko for, at lyn slår ned på byggepladser om sommeren, og det er arbejdsgivers pligt at planlægge arbejdet sikkerhedsmæssigt forsvarligt. Få her et par gode råd, så du undgår lynulykker.

  15-05-2018

  Alpha Insurance A/S konkurs

  Arbejdsgivere med forsikring hos Alpha Insurance A/S, der blev erklæret konkurs den 8. maj 2018, skal snarest muligt tegne en ny lovpligtig arbejdsskadeforsikring for at opretholde deres forsikringsdækning. Læs hvad konkursen derudover betyder.

  08-05-2018

  Overvejer din virksomhed at ansætte en flygtning?

  Er du i tvivl om, hvordan du får en flygtning i gang i det daglige arbejde på byggepladsen? Få 12 gode råd til vellykket integration på arbejdspladsen i en ny lommefolder.

  08-05-2018

  Har du eller dine medarbejdere spørgsmål om persondata?

  De nye regler om håndtering af persondata træder i kraft den 25. maj 2018. Hvis du eller dine medarbejdere har spørgsmål om persondata i din virksomhed, kan du få hjælp på Dansk Byggeris hjemmeside.

  08-05-2018

  Se ventetiden på at få behandlet en byggesag i din kommune

  Når borgere og virksomheder skal bygge nyt eller bygge til, er der milevid forskel på, hvor længe de skal vente på kommunens tilladelse til, at de kan sætte spaden i jorden. Se Danmarkskort med ventetid i kommunerne.