Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Aktuelt for medlemmer

  11-07-2018

  Bliv sagkyndig hos Domstolsstyrelsen

  Domstolsstyrelsen søger sagkyndige til småsagsprocesser, som er en forenklet retssagsprocedure i civile retssager om mindre krav. Den sagkyndige får vederlag for sit arbejde. Du kan læse opslag og søge stillingen her.

  11-07-2018

  STOP TYVEN – Dansk Byggeri sætter ind mod tyveri i varebiler

  Dansk Byggeri sætter ny kampagne i søen, der skal sætte en stopper for indbrud i varebiler og på byggepladser. Der er muligheder for at slippe for at betale selvrisiko, hvis uheldet er ude. Læs hvordan du tilmelder dig.

  11-07-2018

  Se EuroSkills deltagerne fra bygge og anlæg

  Om tre måneder begynder EuroSkills 2018 i Budapest. 450 unge fra erhvervsuddannelser i 26 europæiske lande konkurrerer i 42 forskellige fag. Seks af de tolv dansk deltagere er fra bygge og anlæg, og fem er medlem i Dansk Byggeri. Se deltagernavne og de fem medlemsvirksomheder.

  11-07-2018

  Afbrændingsforbud - undersøg lokale regler og din forsikring

  Når du skal udføre varmt arbejde, bør du kontakte kommunen, du skal arbejde i, og tjekke, om der er lokalt afbrændingsforbud. Undersøg også med dit forsikringsselskab og med bygherre om arbejdet er forsikringsdækket. Få overblik over kommunale forbud her.

  04-07-2018

  Afbrændingsforbud - hvad gælder?

  Den lange tørkeperiode har medført forbud mod brug af åben ild. Der er dog forskel på, om forbuddene gælder afbrændinger eller udførelse af varmt arbejde. Tjek de lokale forbud her og læs om tidsfristforlængelse og godtgørelseskrav.

  04-07-2018

  Overhold konkurrenceloven og undgå lånepriser

  Lånepriser og konsortier er i fokus i bygge- og anlægsbranchen. Overtrædelse af reglerne medfører store bøder og i værste fald fængselsstraf. Få Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens nye konsortievejledning, Dansk Byggeris pjece og tilmeld dig vores kurser om konsortier.

  03-07-2018

  Det nye AB 18

  Revisionen af AB 92, ABR 89 og ABT 93 er færdig. Det nye aftalesystem blev gjort offentligt den 21. juni. Læs her om de væsentligste ændringer og tilmeld kursus, hvor de nye AB-regler gennemgås.

  03-07-2018

  Det skal du vide om Datatilsynets virksomhedsbesøg

  Datatilsynet fører tilsyn med, at private virksomheder overholder databeskyttelsesreglerne (persondatareglerne). Læs hvad Datatilsynet vil fokusere på i 2018 ved virksomhedsbesøg.

  02-07-2018

  Det betyder den nye energiaftale for byggeriet

  Fredag den 29. juni indgik alle partier i Folketinget en energiaftale. Aftalen indebærer tre nye store havvindmølleparker, en ny pulje til landvind og solenergi, en ny energispareindsats og en styrkelse af energi- og klimaforskning. Læs mere om, hvilke tiltag der især er relevante i forhold til energibesparelser i bygninger.

  26-06-2018

  Se hvor erhvervsvenlig din kommune er

  Dansk Byggeri har udgivet årets erhvervsanalyse, og Frederikssund Kommune er kåret som årets mest erhvervsvenlige. Læs mere om analysen og se, hvor din kommune klarer sig.