Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Aktuelt for medlemmer

  07-03-2018

  Lønoversigt marts 2018

  Nu kan lønoversigten for marts 2018, indeholdende gældende satser og takster, til brug for medlemmernes personale- og lønadministration bestilles.

  06-03-2018

  Sådan anmelder du en arbejdsulykke og sikrer medarbejderen

  Undersøgelser viser, at halvdelen af alle ulykker ikke anmeldes. Det skal en ny kampagne rette op på. Læs hvornår og hvordan du anmelder en ulykke.

  06-03-2018

  Find fagrelevante kurser i din region

  Besøg Min side med generalforsamlinger, kurser og gå hjem-møder. Vælg hvilke regioner og sektioner, du vil se arrangementer for. Tjek, om der er venteliste eller ej. Se film med mulighederne.

  01-03-2018

  Mangel på arbejdskraft i Midtjylland og Hovedstaden

  Der er gang i byggeriet i hele landet, men der mangler arbejdskraft. I Region Midtjylland og Hovedstaden kan de særligt mærke det. Læs om hvor mange procent af virksomheder, der mangler arbejdskraft.

  01-03-2018

  Flot stigning i antallet af lærlinge

  2017 var et flot år i forhold til ansættelser af lærlinge i byggeriet. Over hele landet steg antallet, og især tømrere er populære. Se her, hvor mange nye lærlinge der blev ansat i din region.

  28-02-2018

  Komproment vandt SME Star Award

  Komproment i Svenstrup vandt den prestigefulde europæiske pris for udvikling af innovative og bæredygtige facade- og tagelementer. Se prisoverrækkelsen her.

  27-02-2018

  Det betyder forlængelse af nyt tilsyn

  Forsøgsordningen med det nye tilsyn på byggepladserne fortsætter. Læs her hvad det betyder for virksomhederne.

  27-02-2018

  Frost, snevejr og hjemsendelse

  Hjemsendelse kan bruges, hvis sne og frost stopper arbejdet. Dansk Byggeri har lavet en blanket, som virksomheden kan bruge ved hjemsendelse.

  26-02-2018

  Find kontaktinformation på din regions- og sektionskonsulent

  Leder du efter telefonnummer eller mail til din sektionskonsulent? Besøg Min side, hvor du finder kontaktinformation til dine regions- og sektionskonsulenter. Se film med mulighederne.

  23-02-2018

  Aldersopsparing til medarbejderne

  Medarbejdere med pension i PensionDanmark sparer nu også op på en aldersopsparing. Pengene fra en aldersopsparing bliver ikke modregnet i folkepensionen. Læs om fordele.