Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Arbejdsmiljøkonferencen 2017 - kom på forkant med arbejdsmiljøet!

Torsdag den 16. marts til fredag den 17. marts 2017 inviterer Dansk Byggeri arbejdsmiljøfolk i bygge- og anlægsbranchen til arbejdsmiljøkonference

 

Dansk Byggeris arbejdsmiljøkonference 2017 handler om det sidste nye i branchen:

  • Regler og andre udfordringer på muskel-skelet-området
  • Digitalisering og arbejdsmiljø
  • Arbejdstilsynet og "de andres" ansvar

Skal medarbejderne selv sørge for at træne for at holde sig i form til arbejdet? Eller skal de måske erstattes af robotter og droner? Og hvad sker der med arbejdsmiljøet, når hele projekteringen og planlægningen bliver digitaliseret? Disse og mange andre spørgsmål vil vi diskutere om torsdagen.

Om fredagen kommer Arbejdstilsynet på besøg, og her skal vi snakke om ansvar: arbejdsgiverens, medarbejderens, bygherrens og rådgiverens. Hvorfor er det lige, at der falder så få påbud til de andre?

Se programmet her

 
Fagligt netværk onsdag

Ønsker du at starte konferencen allerede onsdag aften, er der mulighed for overnatning og uformelt fagligt netværk. Prisen for netværksmøde inkl. et let aftensmåltid og overnatning i enkeltværelse er 1.200 kr. for medlemmer, og 2.500 kr. for ikke-medlemmer.

 

Tilmelding

Udfyld tilmeldingsblanketten og send den til Britt Rasmussen på bra@danskbyggeri.dk
Tilmelding skal ske senest tirsdag den 28. februar 2017.

 

Pris

Konferencen er gebyrpålagt ud fra hvile-i-sig-selv princippet, og lyder på 4.000 kr. for medlemsvirksomheder / 8.000 kr. for ikke-medlemmer. Prisen inkluderer deltagelse på konferencen torsdag og fredag, forplejning og overnatning i enkeltværelse.

 

Konferenceledelse

Konferencen er arrangeret af Arbejdsmiljøafdelingen i Dansk Byggeri. Kontakt arbejdsmiljøchef Mette Møller Nielsen for spørgsmål.

 

Kontakt Arbejdsmiljø

Arbejdsmiljøafdelingen

Telefon: 72 16 00 00