Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Entrepriseret 1 – AB 92 og tilbudsloven

Savner du overblik over de entrepriseretlige regler, herunder AB 92 og reglerne om udbud og aftaleindgåelse?

Entrepriseret 1 er for dig, der gerne vil have et overblik over de regler, der gælder for både små og store byggesager. Kurset omhandler entrepriseret (særligt AB 92), udbudsret og aftaleret, så du er godt klædt på til de spørgsmål, som stort set altid opstår under en byggesag.

På kurset får du som deltager et solidt overblik over de regler, der knytter sig til AB92. Vi kommer rundt om både aftaleindgåelse, udførelse og aflevering, ligesom vi gennemgår reglerne for behandling af tvister. På kurset får du desuden kendskab til de kontraktretlige regler i aftaleloven, og du vil få en grundlæggende forståelse af tilbudsloven og de begreber og principper, der arbejdes med indenfor udbudsretten.

Kurset har særlig vægt på aktuelle problemstillinger fra den praktiske hverdag, og derfor vil der i løbet af undervisningen være mulighed for at diskutere egne problemstillinger, ligesom der vil blive inddraget en række eksempler fra retspraksis.

Juridisk afdeling står for undervisningen, der vil bestå i en gennemgang af de relevante regler, og gerne med aktiv deltagelse fra deltagerne. Gennemgangen af reglerne vil blive suppleret med gruppeopgaver, der løses og gennemgås i fællesskab.

Kurset varer to dage. Det forventes, at du overnatter på kursusstedet, hvor der vil være mulighed for at netværke med de andre kursusdeltagere.

Målgruppe

Kurset er for alle, der har brug for overblik over de grundlæggende juridiske regler indenfor entrepriseforhold. Der kræves ingen særlig forkundskab til emnerne.

Tilmelding

Tilmelding Entrepriseret 1 - AB 92 og tilbudsloven

Kontakt

Juridisk afdeling
Tlf.: 72 16 00 00

Juridisk hotline
mandag-torsdag kl. 8.00-16.00
fredag kl. 8.00-14.00

Mød Juridisk afdeling

Vidste du, at du i Juridisk afdeling kan få hjælp til fortolkning af konkrete aftalevilkår?

Læs mere i Juridisk afdelings præsentationsfolder