Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Skat for udenlandske medarbejdere

Har du udenlandske medarbejdere, der har udfordringer med skattepligt og fradrag? SKAT har samlet gode råd ét sted med tjeklister og videoguides

Det er ikke altid helt nemt at overskue det med skatten, når man er udenlandsk medarbejder i Danmark. Og kommer man skævt fra start, rammer det også dig som arbejdsgiver. Derfor har SKAT nu samlet alt det, du og dine medarbejdere skal vide ét sted, nemlig på:

skat.dk/udenlandsk-medarbejder
Overblik over skattepligt og fradrag
Her giver overskuelige grafikker et hurtigt overblik over hvilken skattepligt, der er den rigtige for din medarbejder, og hvilke af de mest almindelige fradrag han eller hun kan få. Der er også information om, hvad du som arbejdsgiver skal være opmærksom på.

Tjeklister
En af de bedste ting, du kan gøre for din udenlandske medarbejder, er at hjælpe ham eller hende med at komme godt fra start i det danske system. Det kan nu gøres nemt ved at downloade en tjekliste med fire simple trin, som din medarbejder skal igennem for at få styr på:

  • NemID
  • Forskudsopgørelse
  • Fradrag

Og har du brug for en tjekliste, der får din medarbejder sendt godt af sted, når han eller hun rejser hjem igen, så findes den også på siden.

Sprog
Tjeklisten er oversat til engelsk, polsk, portugisisk og tysk og kan downloades til din medarbejder.

Videoguides
Du kan også hente hjælp i SKATs videoguides, hvor du får overblik over de vigtigste fakta om udenlandsk arbejdskraft:

 

Kontakt

Arbejdsgiversekretariatet mandag til torsdag fra kl. 08.00 - 16.00 og fredag kl. 08.00 - 14.00 på telefon 72 16 00 00 eller e-mail: ags@danskbyggeri.dk

Kontakt

Robert Pajor
Chefkonsulent
Arbejdsgiversekretariatet

M: rpa@danskbyggeri.dk 
T: 72160255

Tolke og oversættere

Dansk Byggeri har sammenstillet en liste med kontaktinfo til tolke og oversættere.

Se liste her