Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

ATA Carnet (told-rabat)

Hvis du rejser på opgaver uden for EU, fx til Norge, Schweiz og Island, så skal du betale importtold på dit medbragte værktøj. Eller spare tid og penge ved at få udstedt et ATA Carnet hos Dansk Erhverv. Husker du oplyse, at du er medlem i Dansk Byggeri, får du 25 % rabat.

Et ATA Carnet er et varepas, der gælder i et år og kan bruges til flere rejser med det udstyr, som carnetet dækker.

Med et ATA Carnet kommer du hurtigere igennem tolden, og slipper samtidig for at have store udlæg på importtolden. Som eksempel kan nævnes, at Norge har 25 % i toldsats, og det kan derfor resultere i store udgifter.

God pris for medlemmer i Dansk Byggeri

Hvis du rejser til Norge og medbringer værktøj for kr. 30.000, skal du betale kr. 7.500 i importtold. I stedet kan du få udstedt et ATA Carnet, der koster kr. 2.380, minus de 25 %, som ydes gennem rabataftalen med Dansk Erhverv. Din pris bliver derfor kr. 1.785 på et ATA carnet med en værdi på 30.000 – men husk at oplyse, at du er medlem i Dansk Byggeri. Rabataftalen løber fra 1. juli 2016.

Mange rejser på samme carnet

Hvis du skal til Norge direkte fra Danmark, men skal hjem via Sverige, er det ikke noget problem. Du skal blot huske at få stemplet dit carnet ved hver af de grænser, du krydser. Dertil kommer, at ATA Carnetet er gyldigt i et år, hvor du kan rejse til andre lande uden for EU med det udstyr, ATA Carnetet er udstedt til. For eksempel til Island, Færøerne og Schweiz.

Du kan ansøge om et ATA Carnet på Dansk Erhvervs hjemmeside eller hos ét af de lokale kontorer i Aalborg, Aarhus, Aabenraa, Odense og København. Se mere og find kontaktinformation i denne ATA Carnet-folder:

Download folder om ATA Carnet
Se priser på ATA Carneter
(husk at oplyse medlemskab i Dansk Byggeri for at få rabat)

Aktuelt

Med Google AdWords fik Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning fyldt sin ordrebog

”Ordrebogen er nu blevet fyldt op med opgaver til de kommende måneder. Jeg er meget tilfreds med DanaWebs rådgivning, opfølgning og tilgang til tingene” - Robert Winther, Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning.

Læs mere her

Aktuelt

Ny rabataftale - Website med nem opdatering fra smartphone med Erhvervs Webdesign
Få 28 % rabat på en løsning på en website, hvor nye fotos og tekst hurtigt kan lægges ud på siden - fra en smartphone, så håndværkere med en travl hverdag kan opdatere sit website nemt og bekvemt. 

Du kan også få friske statistikker fra Google Analytics og AdWords, så du hele tiden kan følge med i aktiviteterne på dit website. 

Læs mere om aftalen med Erhvervs Webdesign her. 

Få rabat på Q8 Fyringsolie og deltag i konkurrencen om at vinde værdien af din olieordre
Som medlem af Dansk Byggeri giver Q8 dig 910 kr. i rabat på 1000 liter. Hvis du samtidig bestiller senest 1. marts og tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager du i konkurrencen om at vinde værdien af din olieordre! Klik her og bestil: www.q8.dk/danskbyggeri.

Husk du også sparer 140 øre på benzin og 142 øre på alle 240 Q8 og F24 stationer samt 30 % på vask på Q8 stationer med et Q8 kort bestilt via samme link. 

Sæt IT-turbo på rekrutteringen
- ny rabataftale med nem IT-løsning fra Ofir/Brandero

Rekruttering af de gode medarbejdere er vigtigt for alle virksomheder. Det nyskabte Brandero Ansøgersite, er sammen med Ofir jobportal en ny og nem måde at sikre dette på.

Læs mere om aftalen mellem Ofir/Brandero og Dansk Byggeri her.

 

Kontakt

Indkøbsaftalerne
Tlf.: 72 16 00 01

Pension For Selvstændige

Dansk Byggeri og Pension For Selvstændige udbyder et pensionsprodukt, der er skræddersyet til selvstændige erhvervsdrivende og ledende medarbejdere.
Læs mere om Pension for Selvstændige