Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Best Western hoteller

Best Western er verdens største hotelkæde, med over 4.000 hoteller i mere end 80 lande, der dagligt har over 400.000 gæster. I Danmark har Best Western centralt beliggende hoteller i 20 byer.

Best Western tilbyder medlemmer af Dansk Byggeri en medlemsrabat på 19 % på normalpriserne på værelser hos Best Western over hele verden. For at opnå rabatten skal reservation ske enten på www.bestwestern.com, www.bestwestern.dk eller via Best Westerns call center på gratisnummer 80 01 09 88.

For at få adgang til rabatten ved bestilling skal der opgives en kode, som hos Best Western kaldes ”Corporate ID”. Denne kode opgiver vi af indlysende grunde ikke her, men du kan bestille den på rabat@danskbyggeri.dk eller på 72 16 00 01. Du vil derefter på e-mail modtage koden samt en vejledning til online bestilling. Ringer du til Best Western, opgives koden i telefonen.

Ved online bestilling fremkommer de rabatterede priser efter, at du har indtastet kode ”Corporate ID”, så du straks kan se den fordelagtige pris.


 

Aktuelt

Med Google AdWords fik Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning fyldt sin ordrebog

”Ordrebogen er nu blevet fyldt op med opgaver til de kommende måneder. Jeg er meget tilfreds med DanaWebs rådgivning, opfølgning og tilgang til tingene” - Robert Winther, Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning.

Læs mere her

Aktuelt

Ny rabataftale - Website med nem opdatering fra smartphone med Erhvervs Webdesign
Få 28 % rabat på en løsning på en website, hvor nye fotos og tekst hurtigt kan lægges ud på siden - fra en smartphone, så håndværkere med en travl hverdag kan opdatere sit website nemt og bekvemt. 

Du kan også få friske statistikker fra Google Analytics og AdWords, så du hele tiden kan følge med i aktiviteterne på dit website. 

Læs mere om aftalen med Erhvervs Webdesign her. 

Få rabat på Q8 Fyringsolie og deltag i konkurrencen om at vinde værdien af din olieordre
Som medlem af Dansk Byggeri giver Q8 dig 910 kr. i rabat på 1000 liter. Hvis du samtidig bestiller senest 1. marts og tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager du i konkurrencen om at vinde værdien af din olieordre! Klik her og bestil: www.q8.dk/danskbyggeri.

Husk du også sparer 140 øre på benzin og 142 øre på alle 240 Q8 og F24 stationer samt 30 % på vask på Q8 stationer med et Q8 kort bestilt via samme link. 

Sæt IT-turbo på rekrutteringen
- ny rabataftale med nem IT-løsning fra Ofir/Brandero

Rekruttering af de gode medarbejdere er vigtigt for alle virksomheder. Det nyskabte Brandero Ansøgersite, er sammen med Ofir jobportal en ny og nem måde at sikre dette på.

Læs mere om aftalen mellem Ofir/Brandero og Dansk Byggeri her.

 

Kontakt

Indkøbsaftalerne
Tlf.: 72 16 00 01

Pension For Selvstændige

Dansk Byggeri og Pension For Selvstændige udbyder et pensionsprodukt, der er skræddersyet til selvstændige erhvervsdrivende og ledende medarbejdere.
Læs mere om Pension for Selvstændige