Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Best Western REWARDS

Best Western er verdens største hotelkæde, med over 4.000 hoteller i mere end 80 lande, der dagligt har over 400.000 gæster. I Danmark har Best Western centralt beliggende hoteller i 20 byer.

Best Western Rewards (BWR) er et globalt loyalitetsprogram. Som medlem af BWR får du point for hver overnatning, uanset hvor i verden, du booker dig ind på et BW hotel - og dine point udløber aldrig. Hotellerne belønner dig også med en række fordele og rabatter.
Se oversigten over muligheder og niveauer herunder.

 Best Western tilbyder medlemmer af Dansk Byggeri en medlemsrabat på 19 % på normalpriserne på værelser hos Best Western over hele verden. For at opnå rabatten skal reservation ske enten på www.bestwestern.com, www.bestwestern.dk eller via Best Westerns call center på gratisnummer 80 01 09 88.

For at få adgang til rabatten ved bestilling skal der opgives en kode, som hos Best Western kaldes ”Corporate ID”. Denne kode opgiver vi af indlysende grunde ikke her, men du kan bestille den på rabat@danskbyggeri.dk eller på 72 16 00 01. Du vil derefter på e-mail modtage koden samt en vejledning til online bestilling. Ringer du til Best Western, opgives koden i telefonen.

Ved online bestilling fremkommer de rabatterede priser efter, at du har indtastet kode ”Corporate ID”, så du straks kan se den fordelagtige pris.


 

Aktuelt

Dansk Byggeri tager kampen op mod tyveri af værktøj fra håndværkerbiler
Dansk Byggeri har sammen med Byggeriets forsikringsservice og en sikkerhedspartner lavet en løsning, der indeholder flere elementer udover DNA-mærkning også indeholder overvågning og sporing.

Læs mere om ordningen og muligheder her.

Ny rabataftale - Byggeriets IT-værktøjskasse
Få 20% rabat på rådgivning og værktøjer gennem Byggeriets IT-værktøjskasse hos BASIT. Den nye rabataftale er fordelagtig for både virksomheder over 30 ansatte og under 30 ansatte. 

Læs mere om aftalen med BASIT her.


Med Google AdWords fik Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning fyldt sin ordrebog

”Ordrebogen er nu blevet fyldt op med opgaver til de kommende måneder. Jeg er meget tilfreds med DanaWebs rådgivning, opfølgning og tilgang til tingene” - Robert Winther, Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning.

Læs mere her

Aktuelt

Ny rabataftale - Website med nem opdatering fra smartphone med Erhvervs Webdesign

Få 28 % rabat på en løsning på en website, hvor nye fotos og tekst hurtigt kan lægges ud på siden - fra en smartphone, så håndværkere med en travl hverdag kan opdatere sit website nemt og bekvemt. 

Du kan også få friske statistikker fra Google Analytics og AdWords, så du hele tiden kan følge med i aktiviteterne på dit website. 

Læs mere om aftalen med Erhvervs Webdesign her. 

4 nye F24 motorvejsanlæg i Søby (Midtjylland) og Springstrup (Holbæk)
Den 30. april 2018 åbner F24 fire nye stationer i henholdsvis Søby Øst og Søby Vest på Midtjyske motorvej samt Springstrup Nord og Springstrup Syd på Holbæk motorvejen. Du kan bruge dit Q8 brændstofkort på anlægget til rabatterne - benzin: 140 øre og diesel: 142 øre – som medlem af Dansk Byggeri. Har du ikke et Q8 brændstofkort endnu, så klik her og bestil: www.q8.dk/danskbyggeri.

P.s. Du får også 30 % i rabat på bilvask på Q8 stationer.


Sæt IT-turbo på rekrutteringen
- ny rabataftale med nem IT-løsning fra Ofir/Brandero

Rekruttering af de gode medarbejdere er vigtigt for alle virksomheder. Det nyskabte Brandero Ansøgersite, er sammen med Ofir jobportal en ny og nem måde at sikre dette på.

Læs mere om aftalen mellem Ofir/Brandero og Dansk Byggeri her.

 

Kontakt

Indkøbsaftalerne
Tlf.: 72 16 00 01

Pension For Selvstændige

Dansk Byggeri og Pension For Selvstændige udbyder et pensionsprodukt, der er skræddersyet til selvstændige erhvervsdrivende og ledende medarbejdere.
Læs mere om Pension for Selvstændige