Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

ALECTIA

Dansk Byggeri har en samarbejdsaftale med ALECTIA. Virksomheden kan opnå en rabat på mellem 12-25 % på rådgivning om arbejdsmiljø


ALECTIA A/S har mere end 25 års erfaring med rådgivning om arbejdsmiljø i bygge- og anlægsbranchen. Vi er samtidig autoriseret til at løse alle rådgivningspåbud fra Arbejdstilsynet.

Vi lægger vægt på tæt samarbejde med virksomheden og løsninger der fungerer i praksis.

ALECTIA rådgiver fx om:

 • Den årlige arbejdsmiljødrøftelse
 • Arbejdspladsvurdering (APV)
 • Ledelse, kultur, adfærd og holdninger
 • Byggepladsens indretning
 • Arbejdsmiljøkoordinering og PSS
 • Forebyggelse af ulykker
 • Ergonomi og tekniske hjælpemidler
 • Støj og vibrationer
 • Psykisk arbejdsmiljø + kriseberedskab
 • Indeklima, herunder ventilation, belysning mv.
 • Arbejdsmiljøorganisationen
 • Ledelsessystemer – arbejdsmiljø, miljø og kvalitet
 • Sundhed, Sygefravær og fastholdelse
 • Kemi, PCB, Bly, Asbest, mv.
 • Blodblymålinger, høreundersøgelser mv.
 • Dansk Kemidatabase - Dansk Kemidatabase er en elektronisk database med mere end 11.500 produkter målrettet bygge og anlægsbranchen, der letter håndteringen af arbejdspladsbrugs-anvisninger.

Lej en sikkerhedsleder
Få en fast konsulent, som sparringspartner til, at styre og forfølge de mål som virksomheden sætter sig. Byggepladser besøges, Ad-hoc opgaver løses, så sidste nye viden bringes i spil. Medarbejdere og ledere motiveres løbende til at højne arbejdsmiljøet til gavn for produktion.

Arbejdsmiljøkoordinering
ALECTIA er specialiseret indenfor arbejdsmiljøkoordinering både i projekteringsfasen og i byggefasen. Vi arbejder for at skabe gode sikre byggepladser og gøre projekterne arbejdsmiljøvenlige både under opførsel og i den senere drift.

Vi kan både udfylde rollen som arbejdsmiljøkoordinator eller indgå som sparringspartner for jeres egne koordinatorer.

ALECTIA´s uddannelser
ALECTIA afholder de lovpligtige uddannelser for medlemmer af Arbejdsmiljøgrupperne og Koordinatorer, samt de supplerende arbejdsmiljøuddannelser som skal tilbydes medlemmer af AMO. Derudover udbyder vi kurser inden for alle emner. Vi tilretter også gerne kurser specielt til virksomheden.

Se kurserne her

Tilmeld dig her

Du kan læse mere om ALECTIA herSend en mail med kontaktoplysninger til Anne Jacobsen, anjc@niras.com og skriv kort hvad dit spørgsmål er, så kontakter ALECTIA dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe direkte til Anne Jacobsen på tlf.: 27 61 39 38

Aktuelt

Med Google AdWords fik Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning fyldt sin ordrebog

”Ordrebogen er nu blevet fyldt op med opgaver til de kommende måneder. Jeg er meget tilfreds med DanaWebs rådgivning, opfølgning og tilgang til tingene” - Robert Winther, Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning.

Læs mere her

Aktuelt

Ny rabataftale - Website med nem opdatering fra smartphone med Erhvervs Webdesign
Få 28 % rabat på en løsning på en website, hvor nye fotos og tekst hurtigt kan lægges ud på siden - fra en smartphone, så håndværkere med en travl hverdag kan opdatere sit website nemt og bekvemt. 

Du kan også få friske statistikker fra Google Analytics og AdWords, så du hele tiden kan følge med i aktiviteterne på dit website. 

Læs mere om aftalen med Erhvervs Webdesign her. 

Få rabat på Q8 Fyringsolie og deltag i konkurrencen om at vinde værdien af din olieordre
Som medlem af Dansk Byggeri giver Q8 dig 910 kr. i rabat på 1000 liter. Hvis du samtidig bestiller senest 1. marts og tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager du i konkurrencen om at vinde værdien af din olieordre! Klik her og bestil: www.q8.dk/danskbyggeri.

Husk du også sparer 140 øre på benzin og 142 øre på alle 240 Q8 og F24 stationer samt 30 % på vask på Q8 stationer med et Q8 kort bestilt via samme link. 

Sæt IT-turbo på rekrutteringen
- ny rabataftale med nem IT-løsning fra Ofir/Brandero

Rekruttering af de gode medarbejdere er vigtigt for alle virksomheder. Det nyskabte Brandero Ansøgersite, er sammen med Ofir jobportal en ny og nem måde at sikre dette på.

Læs mere om aftalen mellem Ofir/Brandero og Dansk Byggeri her.

 

Kontakt

Indkøbsaftalerne
Tlf.: 72 16 00 01

Pension For Selvstændige

Dansk Byggeri og Pension For Selvstændige udbyder et pensionsprodukt, der er skræddersyet til selvstændige erhvervsdrivende og ledende medarbejdere.
Læs mere om Pension for Selvstændige

Kontakt

Anne Jacobsen
Tlf. 27 61 39 38
anjc@niras.com