Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Assistance i skattesager

Dansk Byggeri har aftaler med to samarbejdspartnere for at give medlemsvirksomhederne mulighed for at få gratis indledende assistance ved mulige skattesager


Baggrunden for aftalerne er, at Dansk Byggeri fra tid til anden bliver kontaktet af medlemsvirksomheder, der har skattetekniske spørgsmål.

Da Dansk Byggeri ikke har specifikke og dybtgående kompetencer på dette område, har vi valgt at indgå aftaler med to aktører, der er eksperter i skatteforhold.

De to nye samarbejdspartnere er:

  • Deloitte, Statsautoriseret Revisionspartnerselskab (Deloitte)
  • Advokatfirmaet Tommy V. Christiansen (TVC).

Assistancens omfang
Både Deloitte og TVC tilbyder en gratis indledende drøftelse, hvor en skattesag kan forelægges en rådgiver, som vil give sin vurdering af sagen.

Med baggrund i den indledende vurdering vil rådgiveren give sit bud på sagens videre gang. 

Der vil samtidig anslås et økonomisk overslag over, hvad det vil koste at gå videre med sagen, og der gives en vurdering af sagens risiko og muligheden for at få medhold i en eventuel sag. Med dette udgangspunkt indgås en aftale mellem medlemsvirksomheden og rådgiver før den egentlige sagsbehandling sættes i værk.

Deloitte kan bistå med sager over for SKAT samt ved Skatteankenævn og Landsskatteretten. Deloitte vil desuden kunne fremskaffe den nødvendige ekspertise til sagsbehandlingen i de tilfælde, hvor sagen skal videreføres ved Landsskatteretten.

TVC kan tilbyde samme bistand, og kan som advokatfirma også bistå ved sager, der videreføres ved By- og Landsretten samt ved sager der videreføres til Højesteret eller som skal forelægges for EU-domstolen.

Henvendelse
Henvendelse i konkrete sager kan ske direkte til:

Kontakt til Deloitte sker via statsautoriseret revisor Freddi Nielsen på telefon 4085 4368 eller email: fnielsen@deloitte.dk

Kontakt til advokatfirmaet Tommy V. Christiansen sker via advokat Torben Bagge på telefon 7011 0800 eller e-mail: tb@tvc.dk eller til senior skatterådgiver Jørgen Frausing på telefon 4089 6932 eller email: jfr@tvc.dk

Al kontakt til de to aftaleparter sker uden beregning – indtil andet konkret aftales.

Yderligere oplysninger
For yderligere oplysninger om samarbejdsaftalerne kontakt Dansk Byggeri, Jørn Jensen på telefon 7216 0133 eller e-mail: jje@danskbyggeri.dk
 

Aktuelt

Tank med dit Q8-kort hos Shell

Læs mere her.


Forbedret aftale med Q8

Q8 og Dansk Byggeri har forbedret din aftale med Q8 og F24, hvor du som medlem kan opnå rabat på benzin, diesel og vask. Læs mere om de enkelte rabatter her (kræver login). 

Ny rabataftale - Website med nem opdatering fra smartphone med Erhvervs Webdesign

Få 28 % rabat på en løsning på en website, hvor nye fotos og tekst hurtigt kan lægges ud på siden - fra en smartphone, så håndværkere med en travl hverdag kan opdatere sit website nemt og bekvemt. 

Du kan også få friske statistikker fra Google Analytics og AdWords, så du hele tiden kan følge med i aktiviteterne på dit website. 

Læs mere om aftalen med Erhvervs Webdesign her. 

Sæt IT-turbo på rekrutteringen
- ny rabataftale med nem IT-løsning fra Ofir/Brandero

Rekruttering af de gode medarbejdere er vigtigt for alle virksomheder. Det nyskabte Brandero Ansøgersite, er sammen med Ofir jobportal en ny og nem måde at sikre dette på.

Læs mere om aftalen mellem Ofir/Brandero og Dansk Byggeri her.

 

Aktuelt

Dansk Byggeri tager kampen op mod tyveri af værktøj fra håndværkerbiler
Dansk Byggeri har sammen med Byggeriets forsikringsservice og en sikkerhedspartner lavet en løsning, der indeholder flere elementer udover DNA-mærkning også indeholder overvågning og sporing.

Læs mere om ordningen og muligheder her.

Ny rabataftale - Byggeriets IT-værktøjskasse
Få 20% rabat på rådgivning og værktøjer gennem Byggeriets IT-værktøjskasse hos BASIT. Den nye rabataftale er fordelagtig for både virksomheder over 30 ansatte og under 30 ansatte. 

Læs mere om aftalen med BASIT her.


Med Google AdWords fik Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning fyldt sin ordrebog

”Ordrebogen er nu blevet fyldt op med opgaver til de kommende måneder. Jeg er meget tilfreds med DanaWebs rådgivning, opfølgning og tilgang til tingene” - Robert Winther, Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning.

Læs mere her

Kontakt

Indkøbsaftalerne
Tlf.: 72 16 00 01

Pension For Selvstændige

Dansk Byggeri og Pension For Selvstændige udbyder et pensionsprodukt, der er skræddersyet til selvstændige erhvervsdrivende og ledende medarbejdere.
Læs mere om Pension for Selvstændige