Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

ATA Carnet (told-rabat)

Tager du værktøj med til for eksempel Norge, Schweiz og Island, skal du betale importtold. Spar tid og penge ved at få udstedt et ATA Carnet, der er et såkaldt varepas. Husker du oplyse, at du er medlem i Dansk Byggeri, får du 25 % rabat.

Et ATA Carnet er et varepas, der gælder i et år og kan bruges til flere rejser med det udstyr, som carnetet dækker.

Med et ATA Carnet kommer du hurtigere igennem tolden, og slipper samtidig for at have store udlæg på importtolden. Som eksempel kan nævnes, at Norge har 25 % i toldsats, og det kan derfor resultere i store udgifter.

God pris for medlemmer i Dansk Byggeri

Hvis du rejser til Norge og medbringer værktøj for kr. 30.000, skal du betale kr. 7.500 i importtold. I stedet kan du få udstedt et ATA Carnet, der koster kr. 2.380, minus de 25 %, som ydes gennem rabataftalen med Dansk Erhverv. Din pris bliver derfor kr. 1.785 på et ATA carnet med en værdi på 30.000 – men husk at oplyse, at du er medlem i Dansk Byggeri. Rabataftalen løber fra 1. juli 2016.

Mange rejser på samme carnet

Hvis du skal til Norge direkte fra Danmark, men skal hjem via Sverige, er det ikke noget problem. Du skal blot huske at få stemplet dit carnet ved hver af de grænser, du krydser. Dertil kommer, at ATA Carnetet er gyldigt i et år, hvor du kan rejse til andre lande uden for EU med det udstyr, ATA Carnetet er udstedt til. For eksempel til Island, Færøerne og Schweiz.

Du kan ansøge om et ATA Carnet på Dansk Erhvervs hjemmeside eller hos ét af de lokale kontorer i Aalborg, Aarhus, Aabenraa, Odense og København. Se mere og find kontaktinformation i denne ATA Carnet-folder:

Download folder om ATA Carnet
Se priser på ATA Carneter
(husk at oplyse medlemskab i Dansk Byggeri for at få rabat)

Aktuelt

Dansk Byggeri tager kampen op mod tyveri af værktøj fra håndværkerbiler
Dansk Byggeri har sammen med Byggeriets forsikringsservice og en sikkerhedspartner lavet en løsning, der indeholder flere elementer udover DNA-mærkning også indeholder overvågning og sporing.

Læs mere om ordningen og muligheder her.

Ny rabataftale - Byggeriets IT-værktøjskasse
Få 20% rabat på rådgivning og værktøjer gennem Byggeriets IT-værktøjskasse hos BASIT. Den nye rabataftale er fordelagtig for både virksomheder over 30 ansatte og under 30 ansatte. 

Læs mere om aftalen med BASIT her.


Med Google AdWords fik Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning fyldt sin ordrebog

”Ordrebogen er nu blevet fyldt op med opgaver til de kommende måneder. Jeg er meget tilfreds med DanaWebs rådgivning, opfølgning og tilgang til tingene” - Robert Winther, Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning.

Læs mere her

Aktuelt

Ny rabataftale - Website med nem opdatering fra smartphone med Erhvervs Webdesign

Få 28 % rabat på en løsning på en website, hvor nye fotos og tekst hurtigt kan lægges ud på siden - fra en smartphone, så håndværkere med en travl hverdag kan opdatere sit website nemt og bekvemt. 

Du kan også få friske statistikker fra Google Analytics og AdWords, så du hele tiden kan følge med i aktiviteterne på dit website. 

Læs mere om aftalen med Erhvervs Webdesign her. 

4 nye F24 motorvejsanlæg i Søby (Midtjylland) og Springstrup (Holbæk)
Den 30. april 2018 åbner F24 fire nye stationer i henholdsvis Søby Øst og Søby Vest på Midtjyske motorvej samt Springstrup Nord og Springstrup Syd på Holbæk motorvejen. Du kan bruge dit Q8 brændstofkort på anlægget til rabatterne - benzin: 140 øre og diesel: 142 øre – som medlem af Dansk Byggeri. Har du ikke et Q8 brændstofkort endnu, så klik her og bestil: www.q8.dk/danskbyggeri.

P.s. Du får også 30 % i rabat på bilvask på Q8 stationer.


Sæt IT-turbo på rekrutteringen
- ny rabataftale med nem IT-løsning fra Ofir/Brandero

Rekruttering af de gode medarbejdere er vigtigt for alle virksomheder. Det nyskabte Brandero Ansøgersite, er sammen med Ofir jobportal en ny og nem måde at sikre dette på.

Læs mere om aftalen mellem Ofir/Brandero og Dansk Byggeri her.

 

Kontakt

Indkøbsaftalerne
Tlf.: 72 16 00 01

Pension For Selvstændige

Dansk Byggeri og Pension For Selvstændige udbyder et pensionsprodukt, der er skræddersyet til selvstændige erhvervsdrivende og ledende medarbejdere.
Læs mere om Pension for Selvstændige