Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Dansk Krisekorps krisehjælp

Dansk Byggeri har en rammeaftale for psykologisk krisehjælp med Dansk Krisekorps. Der er tale om en aftale, der ikke betinger, at man skal tegne abonnement med Dansk Krisekorps for at kunne benytte sig af ordningen.


Rammeaftalen giver medlemmer af Dansk Byggeri mulighed for at få akut professionel førstehjælp hos en psykolog, hvis et medlem i forbindelse med arbejdet udsættes for store psykiske belastninger.
 
Via aftalen har medlemmer af Dansk Byggeri, mulighed for døgnet rundt alle årets dage at få adgang til krisehjælp, hvor der alene beregnes en timepris. Aftalen betinger således ikke indgåelse af abonnement.

Psykologisk bistand ved akutte hændelser og vanskelige livsomstændigheder

Psykologisk krisehjælp ydes face-to-face og/eller over telefonen i forbindelse med stor psykisk belastning, der kan være følge af en alvorlig ulykke, en brand, arbejdsrelateret vold, trusler, arbejdsrelaterede pludselige dødsfald osv. – både for den direkte implicerede og for de kollegaer, der overværer hændelsen.

Den krisepsykologiske bistand dækker:

  • Krisehjælp ved akutte hændelser i arbejdslivet 
  • Psykologisk bistand ved vanskelige livsomstændigheder og stress, der påvirker arbejdsindsatsen 
  • Konsulentbistand ved udarbejdelse af krise- og beredskabsplaner 
  • Uddannelse af virksomhedsledere med henblik på at håndtere krise-, konflikt- og katastrofesituationer

Honorering ved timepris

Ved honorering skelnes mellem akut takst, ikke akut takst, gruppestørrelse og assistancehastighed.
 
Akut takst – opgaven løses indenfor 0-4 timer og max 24 timer
Takst er 1.400 kr. pr. time og gælder tlf. kontakt, face to face kontakt samt transport døgnet rundt og på alle årets dage.

Ikke akutte opgaver
Takst er 1.000 kr. pr. time. Indledende kontakt via e-mail. Virksomheden kontaktes derefter inden for 48 hverdagstimer og første møde med psykolog foregår inden for fem hverdage.

Hastetillæg
Skal psykologen stå til rådighed inden for en time beregnes et hastetillæg på 2.500 kr. Skal psykologen stå til rådighed inden for mellem 1-4 timer efter hændelsen beregnes et hastetillæg på 2.000 kr.

Tillæg ved grupper
Hvis der er 2-4 personer ved en gruppesamling eller debriefing udløses et tillæg på 500 kr. pr. time. Er gruppen på 5-9 personer udløses et tillæg på 1.000 kr. pr. time. Er gruppen på 10 personer og derover udløses et tillæg på 1.500 kr. pr. time.

Ønsker du at få psykologisk bistand fra Dansk Krisekorps

Ved akutte opgaver kontakt Dansk Krisekorps på vagttelefon 70 22 76 10
Ved ikke akutte opgaver kontakt Dansk Krisekorps på info@danskkrisekorps.dk eller på telefon 70 22 76 12 hver dag fra 9.00-15.00.

Eksempler på psykologisk krisehjælp ved arbejdsulykker

Her er to konkrete eksempler, hvor en virksomhed kan anvende psykologisk krisehjælp hos Dansk Krisekorps.

Eksempel 1

Ulykke på byggeplads. En person falder ned gennem tagvindue. To kolleger overværer ulykken. Personen overlever men brækker ryggen. De to kolleger modtager efterfølgende akut krisehjælp på byggepladsen:
3 timer fælles psykologisk kriserådgivning (á 1.900 kr. pr. time), indenfor mellem 1-4 timer fra opkaldstidspunkt (tillæg á 2000 kr.), en times transport hver vej (á 1.400 kr. pr. time samt km. takst).
Pris: Ca. DKK 10.793,-

Eksempel 2

Eneulykke på byggeplads: En person vælter med gravko ud i sø. Forbipasserende ringer 112. Personen dør. 8 Kolleger modtager efterfølgende fælles hjælp i forbindelse med, at beskeden gives samme dag på virksomhedsadressen:

3 timer fælles psykologisk kriserådgivning (á 2.400 kr. pr. time), ½ times transport hver vej (á 1.400 kr. pr. time samt km. takst).
Pris: Ca. DKK 10.146,-

Aktuelt

Dansk Byggeri tager kampen op mod tyveri af værktøj fra håndværkerbiler
Dansk Byggeri har sammen med Byggeriets forsikringsservice og en sikkerhedspartner lavet en løsning, der indeholder flere elementer udover DNA-mærkning også indeholder overvågning og sporing.

Læs mere om ordningen og muligheder her.

Ny rabataftale - Byggeriets IT-værktøjskasse
Få 20% rabat på rådgivning og værktøjer gennem Byggeriets IT-værktøjskasse hos BASIT. Den nye rabataftale er fordelagtig for både virksomheder over 30 ansatte og under 30 ansatte. 

Læs mere om aftalen med BASIT her.


Med Google AdWords fik Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning fyldt sin ordrebog

”Ordrebogen er nu blevet fyldt op med opgaver til de kommende måneder. Jeg er meget tilfreds med DanaWebs rådgivning, opfølgning og tilgang til tingene” - Robert Winther, Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning.

Læs mere her

Aktuelt

Ny rabataftale - Website med nem opdatering fra smartphone med Erhvervs Webdesign

Få 28 % rabat på en løsning på en website, hvor nye fotos og tekst hurtigt kan lægges ud på siden - fra en smartphone, så håndværkere med en travl hverdag kan opdatere sit website nemt og bekvemt. 

Du kan også få friske statistikker fra Google Analytics og AdWords, så du hele tiden kan følge med i aktiviteterne på dit website. 

Læs mere om aftalen med Erhvervs Webdesign her. 

4 nye F24 motorvejsanlæg i Søby (Midtjylland) og Springstrup (Holbæk)
Den 30. april 2018 åbner F24 fire nye stationer i henholdsvis Søby Øst og Søby Vest på Midtjyske motorvej samt Springstrup Nord og Springstrup Syd på Holbæk motorvejen. Du kan bruge dit Q8 brændstofkort på anlægget til rabatterne - benzin: 140 øre og diesel: 142 øre – som medlem af Dansk Byggeri. Har du ikke et Q8 brændstofkort endnu, så klik her og bestil: www.q8.dk/danskbyggeri.

P.s. Du får også 30 % i rabat på bilvask på Q8 stationer.


Sæt IT-turbo på rekrutteringen
- ny rabataftale med nem IT-løsning fra Ofir/Brandero

Rekruttering af de gode medarbejdere er vigtigt for alle virksomheder. Det nyskabte Brandero Ansøgersite, er sammen med Ofir jobportal en ny og nem måde at sikre dette på.

Læs mere om aftalen mellem Ofir/Brandero og Dansk Byggeri her.

 

Kontakt

Indkøbsaftalerne
Tlf.: 72 16 00 01

Pension For Selvstændige

Dansk Byggeri og Pension For Selvstændige udbyder et pensionsprodukt, der er skræddersyet til selvstændige erhvervsdrivende og ledende medarbejdere.
Læs mere om Pension for Selvstændige

Kontakt Dansk Krisekorps

Ved akutte opgaver 
tlf.: 70 22 76 10
ellers tlf.: 70 22 76 12
hver dag fra 9.00-15.00
E-mail: info@danskkrisekorps.dk
Web: www.danskkrisekorps.dk