Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Deloitte

Hvem skal betale momsen ved brug af udenlandske underleverandører? Og ved salg til udenlandske kunder? Med Dansk Byggeris aftale med Deloitte kan du få gratis rådgivning om moms


Dansk Byggeri har en aftale med rådgivningsfirmaet Deloitte om, at medlemsvirksomheder kan modtage rådgivning om moms inden for et såkaldt rimeligt omfang.

Det kan fx handle om: 

  • Fakturering og fakturakrav
  • Hvem der skal betale momsen ved brug af udenlandske underleverandører
  • Hvem der skal betale momsen ved salg til udenlandske kunder
  • Hvornår køb og salg af bygninger og grunde er momspligtigt
  • Øvrige spørgsmål om moms i relation til Dansk Byggeris fagområde

I det omfang, at spørgsmål bliver for omfattende, vil Deloitte tilbyde at indgå en særskilt aftale med medlemmet om honorering af Deloittes yderligere tidsforbrug, hvis medlemmet er interesseret heri.

Sådan gør du
Har du spørgsmål om momsforhold er du velkommen til at kontakte Deloitte – skriv dit telefonnummer i en mail og send den til Henrik Pedersen, partner i Deloitte, på mail: henpedersen@deloitte.dk, som efterfølgende vil vende tilbage.

Aktuelt

Tank med dit Q8-kort hos Shell

Læs mere her.


Forbedret aftale med Q8

Q8 og Dansk Byggeri har forbedret din aftale med Q8 og F24, hvor du som medlem kan opnå rabat på benzin, diesel og vask. Læs mere om de enkelte rabatter her (kræver login). 

Ny rabataftale - Website med nem opdatering fra smartphone med Erhvervs Webdesign

Få 28 % rabat på en løsning på en website, hvor nye fotos og tekst hurtigt kan lægges ud på siden - fra en smartphone, så håndværkere med en travl hverdag kan opdatere sit website nemt og bekvemt. 

Du kan også få friske statistikker fra Google Analytics og AdWords, så du hele tiden kan følge med i aktiviteterne på dit website. 

Læs mere om aftalen med Erhvervs Webdesign her. 

Sæt IT-turbo på rekrutteringen
- ny rabataftale med nem IT-løsning fra Ofir/Brandero

Rekruttering af de gode medarbejdere er vigtigt for alle virksomheder. Det nyskabte Brandero Ansøgersite, er sammen med Ofir jobportal en ny og nem måde at sikre dette på.

Læs mere om aftalen mellem Ofir/Brandero og Dansk Byggeri her.

 

Aktuelt

Dansk Byggeri tager kampen op mod tyveri af værktøj fra håndværkerbiler
Dansk Byggeri har sammen med Byggeriets forsikringsservice og en sikkerhedspartner lavet en løsning, der indeholder flere elementer udover DNA-mærkning også indeholder overvågning og sporing.

Læs mere om ordningen og muligheder her.

Ny rabataftale - Byggeriets IT-værktøjskasse
Få 20% rabat på rådgivning og værktøjer gennem Byggeriets IT-værktøjskasse hos BASIT. Den nye rabataftale er fordelagtig for både virksomheder over 30 ansatte og under 30 ansatte. 

Læs mere om aftalen med BASIT her.


Med Google AdWords fik Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning fyldt sin ordrebog

”Ordrebogen er nu blevet fyldt op med opgaver til de kommende måneder. Jeg er meget tilfreds med DanaWebs rådgivning, opfølgning og tilgang til tingene” - Robert Winther, Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning.

Læs mere her

Kontakt

Indkøbsaftalerne
Tlf.: 72 16 00 01

Pension For Selvstændige

Dansk Byggeri og Pension For Selvstændige udbyder et pensionsprodukt, der er skræddersyet til selvstændige erhvervsdrivende og ledende medarbejdere.
Læs mere om Pension for Selvstændige